Szülés után mikor lesz jobb a szex?
4,5 hónapja szültem. Gátvédelemmel, csak ici-picit repedtem, azt varrták. Egyáltalán nem volt vészes, gyors, könnyű szülés volt, és nagyon hamar rendbe is jöttem. Most először voltunk együtt azóta a férjemmel, de nagyon rossz volt. Jó sok síkosítót használtunk, de így is fájt, szúrt, feszített. Szűkebb voltam, mint amikor elvesztettem a szüzességemet.
Még a szülés óta nem jött meg a szoptatás miatt.
Mikor lesz újra jó? "Gyakorlás" kérdése? Ha többször csináljuk, hamarabb "bejáratódik"? Vagy inkább a ciklussal van összefüggésben, és majd csak akkor lesz jó, ha megjön megint?
Mi is a 6.hetes kontroll napján voltunk együtt először, de előtte volt már petting behatolás nélkül.
Nekem volt gatmetszesem és szoptatok is, nem jött meg még. (3 hónapos a baba)
Elején fájt egy picit , volt h másnap néha belenyilalt a gátsebbe,
illetve nem vagyok nedves.
Szerintem gyakorolni kell, mi heti 3x vagyunk együtt és már teljesen ok!
Nem kéne bántani a kérdező, nem tehet róla. Én abszolút megértem,hogy a sex volt az utolsó, amire gondolt, ha ránézett az ágyra. Ráadásul ahogy minden terhesség és szülés más, ez se lehet ugyan olyan.
Kedves kérdező. Sajnos erre senki se tudhatja a választ.
Mi a 6 hetes kontroll után voltunk együtt, de rendkívül kellemetlen volt. Már 4 hónapos a kisfiam, de továbbra sem mondhatom, hogy szuper lenne a helyzet. Már nem fáj szerencsére, de mondhat i semleges. Pedig én is vágyom egy jó sexre.... Én még szoptatok és eddig nem jött meg. Nem tudom van e összefüggés
Igszán nagyon jó akkor lett amikor visszajött a menzeszem 7-8 hónapnután.
1-1 alkalom előtte is volt.
Fejben nagyon kívántam a szexet, de a teszem nem nagyon reagált.
Amíg a lányom nem kezdett rendesen enni, addig a hormonjaim miatt gondolom a saját nedvesedés alig volt..síkosító sem volt az igazi.
Hiába élveztem is esetleg a szexet, elmenni nem nagyon vagyis nem mindig tudtam..
/ egyébként mélyebben belenézve logiuis.... egyelőre a meglévő babádnak van szüksége gondoskodásra, így is védekezik a azervezet egy újabb babab ellen.. nyilván nem
Mondenkinél működik, de a kozárólagod szoptatás ezért is nehezíti a teherbeesést)
Mennyi 1bites ösztönlény van ezen az oldalon. Tudjátok gyerek nélkül sem mindenkinek a szex körül forog minden gondolata. Nem mindenkinek ugyan azok az igényei. Hadd ismerje már a kérdező a saját férjét, a saját kapcsolatát. Kik vagytok ti hogy kioktassátol, csak mert ti már a falat is lekaparjátok dugás nélkül?
Nem csoda a sok válas? Jajj de kedves, csak aztán nehogy te is az elvált vernyákoló anyucik közé tartozz x idő után. Bájos, hogy azt hiszed téged nem cserélhetnek le, csak mert szétteszed.
Intimitás nen egyenlő szex, és a kérdésre kéne válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!