Szegeden császáros szülés után odaadják a babát vagy órákig külön leszünk?
Az első babám simán született, nem sokáig voltunk így külön. Most császárom lesz majd de még a menetéről nem beszéltünk a dokimmal.
Odaadják a babát egy kis időre, még ha nem is rendes aranyórára is? A császárral szültek is ugyanazon az osztályon vannak ahol akik simán szültek? Mennyi idő után állítanak fel a műtét után? Mennyire foglalkoznak egyáltalán az emberrel? Köszönök minden választ!
Igaz, nem Szeged, hanem a budapesti Bajcsy Kórház, de ha szoptatásbarát intézményről van szó, megkapod a babát, természetesen szigorúan csak felügyelettel, hiszen a császár után nem tudsz mozogni, nem emelheted föl a fejed, tehát nem tudod magad mellé venni a babát.
Két gyermekem is császárral született. Részünk volt az igazi háborítatlan aranyórában, fantasztikus volt. Szerencsés voltam, mert a műtőből visszakerülhettem a szülőszobára, ahová a férjem utánam hozta a gyermekeinket, mindkettőt rögtön szoptatni tudtam. Felejthetetlen két óra volt mindkét babánkkal. Egyedül nem ment volna, a férjem mindig odaadta nekem a babát, majd, ha elpilledt a baba vagy én, visszavette, dédelgette, babusgatta. Az aranyóra alatt végig őleltük őket, vagy én szoptattam, aztán mellettem pihentek, vagy a férjem szeretgette Őket. Olyan is volt, hogy belealudtam (mindkét császárom előtr kínkeservea vajúdásom volt), akkor a férjem finoman elvette tőlem a babát, majd amikor felnyitottam a szemem, újra visszaadta, a babák pedig mohón keresték a cicit. Ez szerintem nagyon fontos, szépen be ia indult a tejem, nagyon sűrűn raktam Őket mellre. Sokáig sikerült szoptatni Őket.
Most várjuk a harmadik babánkat, remélem, ezzel a pici lánnyal is ilyen csodában lesz részünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!