A nővéreknek adtok pénzt a kórházban?
Úgy döntöttünk, hogy nem fogadunk szülésznőt, jó lesz nekünk az ügyeletes is, hiszen császározás lesz, inkább azt a 20-30 ezer forintot odaadjuk még plusszba a nőgyógyásznak és esetleg 500-500 Ft-onként a segítőkész nővéreknek.
Olyat is hallottam, aki ajándékkosarat csináltatott a nővéreknek és nem külön-külön adott pénzt.
Mi erről a véleményetek?
ÉN szülés előtt már 1 héttel bent feküdtem a kórházban, és a szülészetre szállásoltak el, mert a nőgyógyászaton nem volt hely. Nagyon szarul voltam lelkileg, féltettem a babámat és magamat is, az orvosból alig lehetett valamit kihúzni az állapotunkról. A nővérek rendesek voltak, sokat vigasztaltak. Összesen majdnem 2 hétig bent voltam, és szülés után is segítettek bármiben.
Hazajövetel után a párom vitt be egy ajándékkosarat a nővéreknek. Több kávé, tea, csoki, bonbon és cukorka volt bent.
Én is császáros voltam. Volt nálam több ezres is, hogy ha úgy adódna, de egyszer sem éreztem úgy, hogy bármit is tettek volna, amiért pénzt kellett volna adnom. Párom kérdezte is, hogy adtam-e, és csak akkor jutott eszembe ez az egész. Velem nem foglalkozott senki. Majd 2 napig nem is ettem, mert nem bírtam szinte mozogni, és a kórházi kaját nem ehettem (ételallergia), de a sajátomat, meg nem bírtam elérni. De ez csak egy példa. A szoptatásban sem segítettek, csak mindenbe beleszóltak.
Persze, ha valóban segítőkészek lettek volna, akkor lehet, hogy adok pénzt, de az sem biztos, mert nem nagyon vagyok ennek híve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!