Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha két héttel elöbb járok az...

Ha két héttel elöbb járok az Uh szerint, akkor elöbb is fogok szülni?

Figyelt kérdés
Elvileg most töltötem a 30. hetet(Naptár szerint) uh szerint meg már 32. betöltötem!
2008. nov. 17. 19:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem is igy volt.2 héttel voltam idösebb terhes.Végül is 40+3napra szültem.Amelyik dátumot a 12-dik ultrahangon adtak meg akkor lesz kb.a szülés.Nekem akkor máj 25.irtak,május 27.-én született a pici lányom.
2008. nov. 17. 20:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is így jártam.Május 30.ra voltam kiírva-jól volt kalkulálva,tudom,h mikor estem teherbe és a ciklusom 28 napos-és május 13.án született a baba.A 32.héten a méretei alapján 34 hetesnek felelt meg.18 nappal előbb jött,ami két és fél hét,a khzi zárójelentésemen betöltött 39.hét szerepelt.Tehát nálam ez bejött.És a papír szerint "újra kalkulálták"a heteket(pedig korábban itt azt írták,h ez nem szokás.)Minden khz és doki más.Könnyű és gyors szülést kívánok
2008. nov. 18. 00:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Velem is ez volt a helyzet, a 12. uh-n belőtték a szülés várható időpontját, ami egybevágott a peteéréstől számított dátummal, de a 16. héttől minden egyes uh-n másfél, két héttel nagyobb volt a baba. Elvileg én hó végén szülnék, de hárman is azt mondták nekem különállóan a leleteimet nézve, hogy november közepére kint lesz a fiam, nem várjuk meg a hó végét. Hát, jelentem, még egyben vagyunk, sehol semmi. A nyákdugóm már elment pénteken, de nem az egész. Éjszakánként vannak jóslóim, erősebb összehúzódások, de baba még bent van. Nem is érzem igazán a szülés hangulatát, van egy olyan megérzésem, hogy két héten belül nem fogok szülni és jó nagy babóm lesz.

Úgyhogy szerintem tartsd magad az eredeti dátumhoz, maximum majd kellemesen meglepődsz, ha mégsem kell végigvárnod a negyven hetet.

2008. nov. 18. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!