Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek egyszer voltam...

Szerintetek egyszer voltam nstn és azota nem voltam nagy gond lehetez? Nem merek elindulni ebbe a nagy melegbe egyedül és 63km a kórház ahová járok.

Figyelt kérdés
2010. júl. 17. 10:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hány hetes terhes vagy és mikor voltál utoljára? Szerintem a vizsgálatok nagyon fontosak a vége fele. Korábbi busszal nem tudsz menni,vagy ismerős nem jár arra? Valahogy szerintem mindenképp kellene megoldást találnod.
2010. júl. 17. 11:25
 2/13 A kérdező kommentje:
39 hetes jövöhét péntekre vagyok kiirva a legelső busz három negyed hatkor megy és csak negyed háromkor jönn visza onnan busz. és sajna pénzileg se tudom megengedni.
2010. júl. 17. 11:41
 3/13 anonim ***** válasza:
Pedig akkor most már naponta kellene nst-re és UH-ra felváltva menned. Fogadott dokid van? Őt nem kérdezted?
2010. júl. 17. 11:44
 4/13 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem valahogy csak meg kellene oldani 39 hetesen, hogy eljuss nst-re. Nem akarlak ijesztgetni, de az nst-n azt nézik, hogy minden rendben van-e odabent a babával, és hidd el, ennyire a vége felé, ebben a nagy melegben nagyon nem árt, ha megnézik. Szóval a lényeg, hogy szerintem éppen ideje lenne egy következő nst-nek. A párod hétvégén sem ér rá? Esetleg megbeszélhetnél a dokiddal egy hétvégi nst-t, ahová a párod is el tud kísérni, vagy elvinni. Esetleg a betegszállítást megpróbálhatnád még, de szerintem az még rosszabb, mintha buszoznál, mert bár háztól visz a kórházig és vissza, de betegekkel vagy összezárva, és az egész napod rámegy.
2010. júl. 17. 12:10
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem feküdj be a kórházba. Beszélj a dokiddal, mondd el mi a helyzet. Sem az nst-vel nem lehet viccelni, sem pedig kockáztatni, hogy ha beindul a szülésed beérsz-e vagy sem.
2010. júl. 17. 12:59
 6/13 anonim ***** válasza:
Utolsónak igaza van, feküdj be. Én is mostanában szültem, bár túlhordás miatt is naponta ellenőriztek, majd egyszer csak közölték, hogy fáradjak fel a szülőszobára, mert sárga a magzatvíz.
2010. júl. 17. 14:17
 7/13 anonim ***** válasza:

Feküdj be!

Ebben a melegben a babák is megzakkannak és sosem tudhatod, hogy tényleg jól van-e.

Az NST fontos dolog.

Nálunk a 36.héttől heti 1szer, a 38.héttől már hetente 2szer kellett menni.

Terminus után pedig naponta 2szer.

Nekem is úgy kellett bejárkálnom.

2010. júl. 17. 14:46
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is feküdj be.Az NST nem játék főleg a vége fele,itt tudod meg rendben van-e a pici,nem-e lassul a szívhangja.Már láttam olyat aki nst-re ment és császárra vitték.Nem akarlak megilyeszteni,de fő az óvatosság!
2010. júl. 17. 18:05
 9/13 A kérdező kommentje:
Most kedden megyek ultrahangra és szreintetek meg mondom a dokinak,hogy nagyon nehéz pénz szükületbe vagyok és nem tudok be járni dombovárra és lehet-e olyat hogy be feküdjek a korházba vagy szerintetek hogy tegyem fel a kérdést légyszika segitsetek. Előre is köszönöm válaszaitokat.
2010. júl. 18. 10:32
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem,mond meg neki hogy nem vagy olyan helyzetben hogy szinte mindennap bejárj,hivatkozz a közlekedésre is!ha rendesen beszélsz vele szerintem meg fogja érteni!Sok sikert és ha eljön az idő könnyű szülést kívánok!
2010. júl. 18. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!