Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Apuka nem fekszik le anyukával...

Apuka nem fekszik le anyukával szülés óta, fél éve, mert egy szobába vannak a babával. Ilyen van?

Figyelt kérdés
2019. okt. 25. 09:21
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
91%

Nálunk engem zavart (volna), nem az apukát. Féltem, hogy bármikor felébredhet, nekem ez a tudat épp elég zavaró.

A gyerekeknek külön szobája van, de időnként előfordult, hogy az ágyunkban aludt valamelyik, vagy én aludtam az ő szobájukban.

2019. okt. 25. 10:30
 12/25 anonim ***** válasza:
88%
#10: ja, sötétben a dunna alatt, szép csendben :)
2019. okt. 25. 10:31
 13/25 anonim ***** válasza:
93%
#12 Hacsak nem osztódással szaporodtak :-)
2019. okt. 25. 10:36
 14/25 anonim ***** válasza:
97%
Van ilyen. Legyetek kreatívak és menjetek ki a konyhába, fürdőszobába vagy függönyözzétek el azt a babát, ha nincs másik szoba. Egyrészt később sokkal parásabb, amikor benyithat és magyarázni is kell :), másrészt világíts rá, hogy majd 60 évesen szeretne legközelebb a nyakadba borulni, hogy "gyere, drágám, végre kirepültek"? :) Ha pedig nem a félelem a gond, hanem valami más (szoptatás vagy kialvatlanság miatti libidó-csökkenés vagy hogy már rokonként tekintetek egymásra), akkor ezekről kellene beszélgetni szeretettel, türelemmel és eldönteni, ki mit hajlandó és tud tenni, hogy legyen "étvágy".
2019. okt. 25. 11:03
 15/25 anonim ***** válasza:
38%
Egy 6 hónapos alvó baba, mint "közönség"... Az éjszakai sötétben. Ez csak kifogás! Más lehet ott a probléma.
2019. okt. 25. 11:07
 16/25 anonim ***** válasza:
64%

Màs a gond

Persze a szombávan nem akar ha egy ágyban, ez teljesen normális, èn sem akarnám.vizsont egy alvő csecsemő, aki nem lát ki a kiságyból ott sem lehet akadály. ( baldachin aztán ccsókolom)

Bár a szex nincs ágyhoz kötve.

2019. okt. 25. 11:27
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Ki kell menni abból a szobából bár ha ez eddig nem jutott eszébe a kedves apukánsk, akkor gyanítom más a gond...
2019. okt. 25. 11:42
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem a szoba a baja, minden házban legalább 1 másik helyiség van.

A stressz, szülés utáni test, szülésélmény, másik nő, merevedési gond az oka..

2019. okt. 25. 12:08
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Már a kérdés is árulkodik az okról. Apukaként tekintesz rá és nem eléggé férjként.
2019. okt. 25. 14:15
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Engem zavar, van hogy az előjáték abban a szobában van takaró alatt de az akció a másik szobában. De ha egy szoba lenne, máshol nem lenne lehetőség akkor mehetne ott.
2019. okt. 25. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!