Borzasztóan görcsölök, mi lesz?
32.hetes leszek holnap. Szüleimet hívtam, már úton vannak hozzánk, ha esetleg menni kell be a kórházba a kislányommal legyen valaki.
Párom is elindult haza, szóval ezeket elintéztem már. Mentőt nem hívtam hátha enyhülnek a görcsök mivel még csak 20 perce fáj.
Nagyon fura, ilyet nem éreztem az első babánál.
Valami tipp, mivel tudnák enyhíteni picit a fájdalmat? Meg vagyok ijedve,nehogy megszülessen a pici.
Sürgősségi császár lett. 4 óra 18 perckor megszületett a kislányunk, Róza. Iszonyat pici, 1370 gramm 43 centi, de egy kis hős.
Nem gondoltam, hogy ennyire felgyorsulnak a dolgok, azt hittem meg van időm hatra. Hihetetlen, hogy kiirtam a kérdést es 6 óra múlva már megvolt a babánk.
Köszönöm mindenkinek aki irt, sok erot adtatok!
Megcsinálja a pici lány! Pici, de annál erősebb!
Barátnőm lánya 27.hétre 900 g-mal született...idén kezdte az elsőt. Férjem első házasságából a fia, 35. hétre, 1560-nal, ma már 12 éves és iszonyat nagy kamasz, éles ésszel (amire ő szeretné persze) és remek testfelépítéssel. :D Az első pár évben kisebb volt mindig a kortársainál, de ez nem baj, emiatt ti se vegyétek soha magatokra (őket mindig megszólták ezért).
Hajrá kis Róza baba!
Gratulálok!
Remélem a karácsonyt már otthon töltitek négyesben 🥰
Erősek vagytok, gratulálok!
Megkérdezhetem, h a 20. héten mi volt pontosan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!