Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Borzasztóan görcsölök, mi lesz?

Borzasztóan görcsölök, mi lesz?

Figyelt kérdés

32.hetes leszek holnap. Szüleimet hívtam, már úton vannak hozzánk, ha esetleg menni kell be a kórházba a kislányommal legyen valaki.

Párom is elindult haza, szóval ezeket elintéztem már. Mentőt nem hívtam hátha enyhülnek a görcsök mivel még csak 20 perce fáj.

Nagyon fura, ilyet nem éreztem az első babánál.

Valami tipp, mivel tudnák enyhíteni picit a fájdalmat? Meg vagyok ijedve,nehogy megszülessen a pici.

2019. okt. 13. 22:07
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Sürgősségi császár lett. 4 óra 18 perckor megszületett a kislányunk, Róza. Iszonyat pici, 1370 gramm 43 centi, de egy kis hős.

Nem gondoltam, hogy ennyire felgyorsulnak a dolgok, azt hittem meg van időm hatra. Hihetetlen, hogy kiirtam a kérdést es 6 óra múlva már megvolt a babánk.

Köszönöm mindenkinek aki irt, sok erot adtatok!

2019. okt. 14. 14:59
 12/21 anonim ***** válasza:
80%
azta mindenit gratulalok!😘 minden jot kivanok nektek, erot es egeszseget😊
2019. okt. 14. 15:01
 13/21 anonim ***** válasza:
67%

Megcsinálja a pici lány! Pici, de annál erősebb!

Barátnőm lánya 27.hétre 900 g-mal született...idén kezdte az elsőt. Férjem első házasságából a fia, 35. hétre, 1560-nal, ma már 12 éves és iszonyat nagy kamasz, éles ésszel (amire ő szeretné persze) és remek testfelépítéssel. :D Az első pár évben kisebb volt mindig a kortársainál, de ez nem baj, emiatt ti se vegyétek soha magatokra (őket mindig megszólták ezért).

Hajrá kis Róza baba!

2019. okt. 14. 15:15
 14/21 anonim ***** válasza:
67%
Gratulálok jó egészséget nektek!
2019. okt. 14. 20:00
 15/21 anonim ***** válasza:
60%

Gratulálok!

Remélem a karácsonyt már otthon töltitek négyesben 🥰

2019. okt. 15. 14:45
 16/21 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen!
2019. okt. 15. 18:02
 17/21 anonim ***** válasza:
60%
De mi történt ami miatt hamarabb beindult ?
2019. okt. 16. 09:15
 18/21 A kérdező kommentje:
El kezdtem vérezni nem sokkal később,hogy elindultunk a kórházba. A baba nyomta a placentát.Azt mondjuk nem tudom, mitől voltak olyan borzasztó görcseim, de nem is foglalkoztam már vele mikor mondták,hogy császár most! Egyébként veszélyeztetett voltam, mert ez a kislány már a 20.héten megindult,hogy jönne. Akkor kezdtem el a tüdőérlelőt is kapni, mert mondták, hogy könnyen lehet, hogy korábban fog megérkezni. De hogy ennyivel hamarabb születik azzal nem számoltam. Amikor megszületett egyébként, 4szer volt a nyakára tekeredve a köldökzsinór. Szóval már most nagyon sok mindenen mentünk már keresztül ezzel a kis csodalánykával, tiszta izgalom az egész.De küzdünk és nagyon büszek vagyok rá!Kis hős💞
2019. okt. 18. 08:44
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Erősek vagytok, gratulálok!

Megkérdezhetem, h a 20. héten mi volt pontosan?

2019. okt. 18. 08:49
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
gratulűlok és jó egészséget :)
2019. okt. 21. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!