Borzasztóan görcsölök, mi lesz?
32.hetes leszek holnap. Szüleimet hívtam, már úton vannak hozzánk, ha esetleg menni kell be a kórházba a kislányommal legyen valaki.
Párom is elindult haza, szóval ezeket elintéztem már. Mentőt nem hívtam hátha enyhülnek a görcsök mivel még csak 20 perce fáj.
Nagyon fura, ilyet nem éreztem az első babánál.
Valami tipp, mivel tudnák enyhíteni picit a fájdalmat? Meg vagyok ijedve,nehogy megszülessen a pici.
Hívd a kórházat hogy érkezel, készüljenek fel az esetleges koraszulesre.
Te pedig valahogy próbálj megnyugodni, ha meg is születik, jo kezekben lesztek 🙏🏻
Bent vagyok anyukammal a korhazban,parom is ideer nemsokára. Most csinálnak egy CTG-t aztán kiderül mi lesz. A görcseim egyebkent most enyhultek es nem folyamatosak,hanem most mar kezdenek fajasszeruek lenni,legalabbis az elmult 20 percben volt két 30 mp-es fajasom.
Most mar nyugodtabb vagyok, hogy itt vagyunk bent, de aggodok a baba miatt.Remelem mimden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!