Császár után vagyok 1 héttel. Miután feleltem, meg kaptam a keserű sót ami 2 napig hatott. De azóta eltelt 3 nap és nem tudtam wcre menni. Mit vehetek be?
Figyelt kérdés
Szoptatok, s az lenne a kérdésem hogy ilyenkor mit lehet bevenn8 hogy ne feszuljon a hasam??2019. okt. 9. 15:12
1/3 anonim válasza:
Orvos. Baromi gyorsan. Az is lehet hogy a beleid nincsenek rendben.
2/3 anonim válasza:
Bocsi, dehogy miért kaptál keserű sót? Tavasszal szültem császárral, nem kaptam semmit, mert a kórházban a hazaengedés feltétele volt, hogy anyuka ha lehet magától tudjon produkálni, ha jól emlékszem ez szülés után két nappal jött össze. Annyira emlékszem, hogy nekem sem volt egyből minden nap hanem két-három naponta. Viszont nekem nem feszült a hasam. Próbálj meg szilvalekvárt enni, vagy más hashajtó hatású ételt. Vasat esetleg nem szedsz? Attól lehet szorulásod. Minden esetre a szülészorvosod felhívnám a helyedben és elmondanám mi a helyzet.
3/3 A kérdező kommentje:
Ahol én szültem, felkelés után kaptam, mert amíg nincs széklet nem ehetsz. De azóta már sikerült produkálni. Mindig is volt probléma vele, de hátha helyre jön.
2019. okt. 11. 06:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!