Ti vajudás, szülés alatt, közben laptopoztatok, gyakorikerdesekeztek, facebookoztatok, elveleztetek?
Az elején még igen ( chat bnőkkel, telefon szülőkkel)
Miután a kórházba beértünk 2 percesekkel, nem
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szule..
Ezt megtaláltam :)
A legkisebbnél vibereztem családtagokkal (vele indítottak).
Elsőnél sztem még okostelefonom se volt (2009-ben)
Egyik ismerosom igen, folyamatosan tudositott eleg sokaig, es tok nagy elmeny volt vele izgulni. En az egyik baratnomnek irtam, aki kozel lakik hozzank, amikor ugy tunt, beindul a dolog. O mar 4 gyereket szult, es tanacsert irtam neki, valamint a ferjemnek es a szulesznomnek. Mindenki mas elol pont, hogy titokban akartam tartani, mert csak erre akartam figyelni. Meg eleg sokaig vajudtam utana, az utolso 8 oraban mar semmi masra nem tudtam figyelni, es nem is akartam.
A kicsi sokkal hamarabb meglett, es 6 ora volt kemeny, azonnal eros fajasokkal. Ott csak a ferjemnek szoltam valamivel kesobb, de minel tovabb egyedul akartam vajudni. Enolyan egyedul szulo tipus vagyok. Ha tehettem volna, az elsonel a korhazban is egyedul csinaltam volna vegig, a masodiknal is csak a vegen hivtam a bábát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!