Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti vajudás, szülés alatt,...

Ti vajudás, szülés alatt, közben laptopoztatok, gyakorikerdesekeztek, facebookoztatok, elveleztetek?

Figyelt kérdés

2019. okt. 3. 11:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
82%
Eszembe nem jutott volna, még az sem érdekelt hogy mennyi a kbszott idő vagy mi történik csak legyen már vége!
2019. okt. 3. 13:10
 12/24 anonim ***** válasza:
81%

Az elején még igen ( chat bnőkkel, telefon szülőkkel)

Miután a kórházba beértünk 2 percesekkel, nem

2019. okt. 3. 22:02
 13/24 anonim ***** válasza:
92%
Nem, a telefonom is csak akkor került elő mikor a szülésznő szólt a férjemnek, hogy na itt a gyerek lehet fotózni. Beszélgettünk az elején, mikor nagyon bedurvult már nem tudtam mit csinálnak a többiek, örültem, hogy élek.
2019. okt. 3. 22:06
 14/24 anonim ***** válasza:
87%
Elotte par sor elment baratnoknek, de mivel 5percessel indult rogton mindket esetben, nem foglalkoztam a telefonnal.
2019. dec. 8. 20:17
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
nem én csak kàromkodtam és vàrtam h végelegyen.
2021. febr. 22. 14:07
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem. De nekem rapid szülésem volt, hajnali 2-kor elfolyt otthon a magzatvíz (erre ébredtem), 8:30-kor már a kezemben volt a gyerek a kórházban. Közte olyan intenzív volt az egész, hogy azt se tudtam, hol van a telefonom, férjem írt sms-t a szüleinknek, amíg én a dokit felhívtam, hogy akkor indulunk a kórházba. Ennyi volt az össz telefonhasználatunk a vajúdás alatt. Laptopot meg nem is vittem magammal.
2021. febr. 22. 18:32
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem, inditott szulesem volt, igy a csalad baratok tudtak h reggel 6:30kor kezdodik "a buli", igy amikor du 4kor sem jelentkeztunk, elkezdtek aggodni. Anyammal teloztam egyet fel5 korul h ne aggodjon csak lassabban megy (elozo 2 negy ora volt osszvissz). Hajnalban reagaltam az osszes tobbinek.
2021. febr. 23. 13:14
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Messengereztel az elején még
2021. febr. 23. 15:47
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szule..

Ezt megtaláltam :)

A legkisebbnél vibereztem családtagokkal (vele indítottak).

Elsőnél sztem még okostelefonom se volt (2009-ben)

2021. febr. 23. 20:57
 20/24 anonim ***** válasza:
85%

Egyik ismerosom igen, folyamatosan tudositott eleg sokaig, es tok nagy elmeny volt vele izgulni. En az egyik baratnomnek irtam, aki kozel lakik hozzank, amikor ugy tunt, beindul a dolog. O mar 4 gyereket szult, es tanacsert irtam neki, valamint a ferjemnek es a szulesznomnek. Mindenki mas elol pont, hogy titokban akartam tartani, mert csak erre akartam figyelni. Meg eleg sokaig vajudtam utana, az utolso 8 oraban mar semmi masra nem tudtam figyelni, es nem is akartam.

A kicsi sokkal hamarabb meglett, es 6 ora volt kemeny, azonnal eros fajasokkal. Ott csak a ferjemnek szoltam valamivel kesobb, de minel tovabb egyedul akartam vajudni. Enolyan egyedul szulo tipus vagyok. Ha tehettem volna, az elsonel a korhazban is egyedul csinaltam volna vegig, a masodiknal is csak a vegen hivtam a bábát.

2022. febr. 23. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!