Miket szabad? Lent többi
Figyelt kérdés
Nővéremnek jön az első babóca, és a kórházba ha megszült miket lehet bevinni amit tud enni/inni? Olvasgattam neten, de mindenhol mást írnak :(
Vagy mi az az étel, ital amit nem szabad akkor ? Köszi nektek!
2019. szept. 21. 17:06
1/5 anonim válasza:
Nincs olyan étel, alkoholt ne, minden más lehet, esetleg ha szoptat káposzta, bab meg ilyenek bánthatják a kisbaba hasát.
2/5 A kérdező kommentje:
Olyasmire gondoltam én is, vagy innivalókból szénsavas, gyümölcslé stb?
2019. szept. 21. 17:56
3/5 anonim válasza:
Szensavasat ne. Mentes asvanyviz a legjobb, meg fott etelbol, amiket szeret enni, mert a legtobb magyar korhazban nem tul jo az etel.
4/5 anonim válasza:
Ha császáros lesz, akkor az első napokban inkább csak pépeset, könnyen emészthetőt ehet.
5/5 anonim válasza:
Bármit ehet,nyilván puffasztó ételeket nem érdemes.
Két szobatársam is volt,mindkettő császáros,ugyan azt kapták ebédre mint én,ebben sem volt különbség.
Nekem innivalóból a víz mellett a gyümölcslevek estek jól. Enni meg legszívesebben olyat ettem,amit csak be kellett kapni a baba mellett. Pl pogácsa,keksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!