Ikrekkel vagyok várandós és sok mindent hallottam a kórházba való befekvésröl kinek mi a tapasztalata?
Figyelt kérdés
Minden ikres kismamát be fektetnek jóval a szülés előtt ha igen hányadik héten vagy van esetleg valami oka?2019. szept. 10. 18:18
1/8 anonim válasza:
Én is ikres kismama vagyok, nekem a 32.hetet mondta az orvosom, azért hogy megfelelően fejlődjenek a magzatok, illetve hogy tudják őket rendszeresen nézni.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2019. szept. 10. 18:49
3/8 anonim válasza:
Minden kórház más. Ismerek hármas ikresed ami 36 hetesen otthonról ment szülni, míg engem 26 hetesen befektettek (már 20.hét körül akartak, de addig tudtuk húzni). Nálunk az ikreseket panaszmentesen 34-36 hét körül fektetik be, ritka aki otthonról mehet szülni. Bp-en általánosságban jobban preferálják, hogy maradjon a kismama otthon, amíg lehet, videken gyakoribb az indok nélküli korai befektetés. De orvosok között is van eltérés adott kórházon belül. Kérdezd a dokidat.
4/8 anonim válasza:
Megyeszékhelyen élünk, én a szülés (programozott császár) napján (37+6) reggel mentem be a kórházba.
5/8 anonim válasza:
Szegeden 32-33. hét a prokoll. Én nem bántam, biztonságban éreztem magunkat. Főleg, hogy 34 hetesen volt egy szülésvisszatartásom, mert a CTG fájásokat mutatott - én nem éreztem, csak keményedéseket. Ha otthon vagyok, mire észreveszem, hogy valami elindult, már nem biztos, hogy le tudták volna állítani. Így viszont igen, ezért nem lettek koraszülöttek.
6/8 anonim válasza:
Engem a 30.heten fektettek be indokolatlanul. Már teljesen kikészültem a végére, szerencsére semmi problémám nem volt egész végig, és mégis 2 hónapot bent voltam. Nem is indult meg a szülés, programozott császár lett.
7/8 anonim válasza:
Nos,ez egy olyan téma ami nálam teljesen kiveri a biztosítékot.
Eddig arról volt szó,hogy itt náluk a 34.héten kötelező befektetés van,akkor is ha minden rendben van. Aztán benyögte a szonográfus a 18.héten,hogy 32 hetesen be kell feküdni,mondom én nem igy tudom.
Mindegy is,én eldöntöttem,hogy ha minden rendben van,akkor nem fekszem be. 10percre lakunk a kórháztól,azért hogy elvégezzenek napi 1-2 nst-t azért nem fogok bent feküdni.Bemegyek kocsival,ha kész jövök haza.
Itt van a 3 éves lányom el kell látnom,meg háztartás vezetés stb. Arról nem is beszélve hogy a kórházban lehetetlen pihenni. Szépen alá kell írni,hogy saját felelősségre hazamész,persze csak akkor ha valóban minden rendben van
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2019. okt. 18. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!