Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van olyan hogy valaki elalszik...

Van olyan hogy valaki elalszik teljesen szülés közben hosszú időre mert annyira fáradt? Mit csinálnak ilyenkor vele?

Figyelt kérdés
Ha például fel se tudják ébreszteni.
2019. aug. 29. 00:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Én a fájasok közt aludtam el egy kicait, de lehetetlennek tartom azt, hogy ne ébredjen fel a fájásokra. Kizárt.

A szülés után az elsőnél kicait tudtam csak aludni, mert folyton járkáltak az orvosoky nővérek és takaritók, a másodiknál pedig sok vért vesztettem, 10re lett meg a fiam, másnap reggel 6ig aludtam.

2019. aug. 29. 07:33
 12/14 anonim ***** válasza:
84%
Inkább utána szoktak aludni,vagy akkor is csak pihenni.Olyan fájdalmak közepette nincs az a nő aki képes aludni.
2019. aug. 29. 08:00
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Olyan van, hogy két fájás között picit huny félálomban, pl. ha valakinek napokig elhúzódik, de ha bedurvul a fájdalom, biztos felébred rá.
2019. aug. 29. 09:15
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Az én szülésem este kezdődött, még elviselhető fájásokkal, viszont aludni nem tudtam (nagyon izgatott voltam). Reggelre bedurvultak a fájások azonban még aznap estére sem szültem csak, csak éjjel 2- kor. Addigra viszont olyan iszonyat fáradt voltam, fájás végéhez közelítve azonnal beájultam, arra a fél percre és arra ébredtem, hogy jön az újabb fájás.

Előtte én sem gondoltam, hogy van ilyen, de nagyon durván leszívta minden erőmet az a sokáig tartó iszonyatos fájdalom.

2019. aug. 29. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!