Van olyan hogy valaki elalszik teljesen szülés közben hosszú időre mert annyira fáradt? Mit csinálnak ilyenkor vele?
Figyelt kérdés
Ha például fel se tudják ébreszteni.2019. aug. 29. 00:47
1/14 anonim válasza:
Ilyen biztosan nincs! Majd ha szulsz, rajossz h lehetetlen.
2/14 anonim válasza:
A nagyobbik húgom pl. a szülés elejét teljesen végigaludta. Csak akkor ébredt már fel, amikor nagyon tágult.
3/14 anonim válasza:
Hát aki ilyenkor képes elaludni... én már csak az izgalomtól se tudtam volna, a fájdalomról nem is beszélve.
4/14 anonim válasza:
Hajnalra szültem meg, szülés után miután összevartak ki kellett volna vánszorognom lezuhanyozni, elájultam olyan rosszul voltam(max 1 percig voltam eszméletlen) mégis miután eltelt az aranyóra és eltoltak a szobámba hogy most pihenhetek egy pár órát, egyszerűen nem bírtam elaludni. Szerintem ebben a felfokozott állapotban lehetetlenség aludni, de ha tudsz is akkor nem sokat. Mondjuk nekem természetes úton született a pici, a császárosok nevében nem tudok nyilatkozni.
5/14 anonim válasza:
4es vagyok. Bocsi most olvastam még egyszer el a kérdést. Azt hittem szülés utánról van szó.
6/14 anonim válasza:
Van olyan, aki elalszik
Nincs olyan, hogy nem tudják felkelteni.
Azvelején és közben is aludtam
De a fájásra ( igazira) " hót zicher", hogy mindenki felkel
7/14 anonim válasza:
Aki úgy elalszik szülés közben, hogy nem ébred fel a fájásokra, és a dokik sem tudják felébreszteni, az meghalt.
8/14 anonim válasza:
Vagy elaltatták.
Magától tuti nem tudna csak úgy elaludni ébreszthetetlenül.
9/14 anonim válasza:
Egész nap pörögtem, éjfélkor indult be a szülés, és 4-kor lett meg a kisfiam. Egyáltalán nem voltam álmos még utána sem. Délután három fele tudtam először szundikálni egy kicsit.
Amúgy meg annyira fájt, hogy azt képtelenség átaludni.
10/14 anonim válasza:
15ora vajudas utan (4perces fajasoktol merve) kaptam EDAt, akkor mar nem aludtam kb 30oraja, amint elmult a fajdalom, mar el is aludtam ugy 2-3ora hosszara, aztan a fajasokra ebredtem fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!