Melyik érzéstelenítőt választották?
Kaptam egy kevés felvilágosítást hogy az epidurálist mikor kaphatom és hogyan de végén már felesleges és nem lehet vele menni csak feküdni. A gázról annyit hallottam mint amennyit leírtatok.
És én se értem hogy aki nem kért semmit az minek írt? 🤷♀️ Nem arra voltam kíváncsi hogy nekik nem kellett de azért köszönöm hogy leírtátok a szülést fájdalomcsillapítás nélkül is.
Gázt kértem és kaptam, azt hiszem anélkül nem bírtam volna. Elhúzódó (26 óra) vajúdásom volt, nagy (4650g) babát szültem. Második harmadik szülés 10-10 óra volt szintén nagy babákkal, akkor is gáz volt.
Az EDA-tól irtózom, műtéteknél is altatást kértem eddig.
Fájdalomcsillapító injekciót nem is ismerem.
Érdemes a kórházban rákérdezni mik a lehetőségek.
Gazzal kezdtem, de hanyingerem lett tole.
Aztan kaptam EDAt, na az jo volt ,hatott, meg aludni is tudtam tole 3 orat😅
En azt javaslom, kezd te is gazzal, aztan ha nem eleg legyen, vagy szedulsz tole, legyen EDA, ha nem birod.
Nalunk amugy csak ez a ket lehetoseg van.
A gázzal sem lehet sétálgatni.
Mindenképp az epidurált javaslom. Mire eljutsz oda, hogy kaphatod, ki tudod próbálni a gázt is. Az nincs méhszájlelethez kötve. És meglátod mennyire jó neked. Egyébként a 2 mehet egyszerre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!