Kellhet a kórházi csomagba hajszárító?
Meg KELL mosnod? Mert ha nem, mi lesz? Önálló életre kell és lemászik a fejedről?
Ha neked kell, vigyél.
Nem kell 2 naponta hajat mosni, árt a hajadnak amugy. Én hetente mosok és még 7 nap után sem zsíros.
Ennek ellenére ha akarod, vidd a hajszárítot. Én nem moatam hajat, nagyon hosszú, vastag, dus hajam van, min 1 ora az egész procedura.
En nem vittem be, hanem a ferjem behozta masnap. VIP szobaban voltam, de nem volt hajszarito. Viszont amikor a ferjem latogatni jott, akkor hozta, amig ott volt hajat mostam, szaritottam, majd hazavitte, amikor ment.
Mondjuk en naponta kuldtem haza a dolgokat, ami nem kellett, mosnivalot, stb, hogy a vegen ne kelljen 2x fordulni a kocsiig a cuccokkal, mert nagyon messze volt a parkolo.
En pl heti egyszer mosok hajat, de mindharom szules utan mostam masnap, mert a vajudas alatt omlott rolam a viz. De ket szules utan masnap mar otthon voltunk, ugy konnyebb volt.
Amugy tenyleg meleg van ott, ha maskor is szaritod levegon, akkor jo lesz ugy a korhazban is. Nekem rengeteg, de vekonyszalu hajam van, fel napig tart, mig megszarad hajszarito nelkul, ahhoz nem volt akkor turelmem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!