Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után meddig van vérzés?

Szülés után meddig van vérzés?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Holnap lesz 1 hónapja,hogy szültem természetes úton,gátmetszéssel.A varratok nem potyognak és még vérzek.Volt hogy kevésbé,de az utóbbi 3 napban erősen. Lehet ez már menstruáció? Mert annál azért gyengébb,de tisztulásnak pedig erős azok után,hogy szinte már nem is volt pár nappal ezelőttig.Kontrollra 2 hét múlva megyek.
2019. aug. 4. 09:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
6-8 hétig kb.
2019. aug. 4. 09:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Minden ember és minden szülés más! Első szülésem után 7hétig véreztem, az elején erősen majd egyre gyengült. Második szülés után egy hétig,utána már szinte semennyire ezért azt már nem is mondanám vérzésnek.
2019. aug. 4. 10:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet menstruáció. Szülés után 4 héttel már menstruáltam. Nem voltam biztos benne, hogy az volt csak amikor mentem 6 hetes kontrollra, akkor látszott, hogy éppen peteérésem van, szóval biztos,hogy az volt. Azóta szépen be is állt. Persze lehet csak simán gyermekágyi vérzés is. Én kb. 10 hétig véreztem, amikor elállt volna újra megjött.
2019. aug. 4. 10:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Hű akkor nagyon embere válogatja..Köszönöm a válaszokat
2019. aug. 4. 11:26
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én császármetszéssel szültem. 6 hétig véreztem.
2019. aug. 4. 15:43
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Az első szülés után 6 hétig véreztem és még 2 hétig volt pecsételés.

A második után 2 hétig összesen.

Mindkétszer hüvelyi úton szültem, gátmetszéssel.

2019. aug. 4. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!