Fiatalok! Ti hány gyereket terveztek és miért?
Figyelt kérdés
Olyan gondban vagyok, hogy félek. Szeretnék majd gyereket, de mégsem, aztán megint elkap azaz érzés hogy áh csak szeretnék.
23/L
2019. aug. 3. 14:36
21/21 anonim válasza:
Én szeretnék gyereket, legalább kettőt, ha lehet inkább ennyit mondhatjuk azt is, de ha valamilyen véletlen folytán becsúszna egy 3., akkor felőlem jöhetne ő is. Olyan 10%-90% arányban (10% én szavam, 90% leendő párom szava) dőlne el, leginkább a leendő anyjára bíznám a döntés meghozatalát a 3. gyerek kapcsán és támogatnám végül, bárhogy is dönt.
Hogy mikor vállanék gyereket, na az jó kérdés. Fejben elég érettnek tartom magamat hozzá, ellenben a körülmények még nagyon ellenem szólnak. Majd ha eljön az ideje eljön, azért gyerek nélkül nem akarok eltávozni erről a világról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!