Dr. Gajdos Edit mikortól rendel újra? Úgy tudom babát szűlt.
Nem tudom de én nem mennék hozzá,velem legalább is tök lekezelő volt a telefonban,mondhatni bunkó.Azóta szerencsére van egy nagyon aranyos dokim aki ráadásul a második szülésemet fogja levezetni,ha érdekel szólj nyugodtan.
34hetes kismama
Márciusban szülte a babáját, és akkor azt mondta, hogy félévig tervezi, hogy otthon marad, de szüléseket még nem vállal utána sem egy darabig, csak a nőgyógyászati rendeléséhez tér vissza.
Szerintem a telefonban nem ő lehetett a bunkó, inkább az asszisztense, neki elég keresetlen stílusa van sokszor, a magánrendelési időben ő szokta felvenni a telefont.
Sziasztok!
Engem is érdekelne, hogy a doktornő rendel-e már, illetve egy elérhetőség is kellene.
Az 1/336-1826 -ot hívtam, de azon valamilyen dr. Zsuzsanna hangrögzítője jelentkezik be :(
Tudnátok adni egy elérhetőséget és hogy valóban rendel-e már a doktornő? Esetleg a kérdés kiírója már tudja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!