Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Dr. Gajdos Edit mikortól...

Dr. Gajdos Edit mikortól rendel újra? Úgy tudom babát szűlt.

Figyelt kérdés
2010. júl. 12. 11:07
 1/8 anonim ***** válasza:
10 hónapja szültem nála mint ügyeletes, akkor még nem is tűnt terhesnek...
2010. júl. 12. 11:49
 2/8 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom februárban szült egy kislányt:)
2010. júl. 12. 12:24
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom de én nem mennék hozzá,velem legalább is tök lekezelő volt a telefonban,mondhatni bunkó.Azóta szerencsére van egy nagyon aranyos dokim aki ráadásul a második szülésemet fogja levezetni,ha érdekel szólj nyugodtan.

34hetes kismama

2010. júl. 13. 09:40
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi, de jelenleg nekem is van másik orvosom, de csak azért mert a Gajdos Edit szülési szabin van. Velem mindíg korrekt volt, sőt, emberséges, ami a mai világban igen ritka. Köszi a válaszokat.
2010. júl. 14. 15:06
 5/8 aprilis4 válasza:

Márciusban szülte a babáját, és akkor azt mondta, hogy félévig tervezi, hogy otthon marad, de szüléseket még nem vállal utána sem egy darabig, csak a nőgyógyászati rendeléséhez tér vissza.

Szerintem a telefonban nem ő lehetett a bunkó, inkább az asszisztense, neki elég keresetlen stílusa van sokszor, a magánrendelési időben ő szokta felvenni a telefont.

2010. nov. 15. 10:29
 6/8 anonim válasza:

Sziasztok!

Engem is érdekelne, hogy a doktornő rendel-e már, illetve egy elérhetőség is kellene.

Az 1/336-1826 -ot hívtam, de azon valamilyen dr. Zsuzsanna hangrögzítője jelentkezik be :(

Tudnátok adni egy elérhetőséget és hogy valóban rendel-e már a doktornő? Esetleg a kérdés kiírója már tudja?

2010. nov. 19. 10:04
 7/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom megmondani, hogy rendel-e már, de ha írsz privit a mobil számát meg tudom adni. Ha jól emlékszem azt mondta még szülés előtt, hogy kb. fél évig nem fog rendelni, de utána már igen. Ha esetleg meg tudsz valamit, kérlek írj. Köszi.
2010. nov. 24. 13:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem tudjátok esetleg, hogy mostanában mely napokon rendel a magánrendelőjében? Köszi!
2013. máj. 24. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!