Aki szült dr. Koiss Róbert-nál milyen volt? Az István-ban rendel
Szia!
Én nála szültem 2009 januárjában az első kisfiamat. Most 30 hetes vagyok a 2. kisfiammal és őt is nála fogom megszülni.
Én nagyon elégedett voltam/vagyok vele!
Nálam úgy volt, hogy hétfőn reggel a ctg előtt megvizsgált, ekkor már 1 ujjnyira nyitva voltam, és mosolyogva közölte, hogy kedden este már mehetek is szülni hozzá. Hát, szerda reggel 7-re értünk be a kórházba. (6-kor folyt el a magzatvíz)
11-re teljesen kitágultam, jöttek a tolófájások, a baba viszont nem. Lényeg, végül császározni kellett. A műtét közben derült ki, hogy a fiam úgy összecsomózta a köldökzsinórt, hogy lerövidült a k.zsinór, és emiatt nem tudott kibújni, hiába is próbálkozott.
A szülés után többször bejött megnézni, kedves volt, figyelmeztetett, hogy mire figyeljek nagyon, stb.
Egyébként érdekes módon a szülés közben, amikor a szülésznőm vizsgált, azt bizony megéreztem, de amikor a doki nyúlt fel az sose fájt.
A császáros hegemet már akkor csodálták a nővérkék, és most már tényleg alig látszódik, a doki is mindig ellenőrzi a vizsgálatokon-és elégedett vele:)
Nem tudom mire vagy még kíváncsi, ha kérdésed van, írj!
Üdv,
Évi
Szia,
a szülésznőm Bőröndi Zsuzsa volt, ő is fogadott volt. Neki kellett telefonálni, mikor beindult a szülés. A kórházban megvizsgált, majd a szülőszobában találkoztam a dokival. Nem volt bent végig, de nagyon sokszor bejött, amikor hívtam, akkor is jött-szóltak neki. A szülésznő érthetően többet volt velem, de tényleg mindig hívta a dokit, mikor kellett-ő pedig jött. Már a szülés előtt és közben is szedtem homeos bogyókat a Zsuzsa javaslatára.
Te mikor szülsz nála?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!