Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Első baba császármetszés,...

Első baba császármetszés, mire számíthatok?

Figyelt kérdés

Első babám fog születni előreláthatólag 10-én. Császármetszésre írtak ki mert faros a baba.

Mire számíthatok? Árra vagyok kíváncsi hogy mennyire fáj utána a felkelés, mennyi idő a regenerálódás?

Köszönöm

#baba #Császármetszésre
2019. júl. 31. 19:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kihagytam a vizesedést, úgy néztem ki mint egy elefánt műtét után, annak is 2 hét kellett, hogy elmúljon.
2019. júl. 31. 23:46
 12/13 anonim ***** válasza:

10éve volt az első császár, tompa matatást éreztem. Földöntúli boldogság volt meghallani a hangját és meglátni. Onnantól semmit nem éreztem. Első felállás kemény volt, de segítettek. 2hétig 10-15perc volt mire kitaláltam hogyan üljek fel. Ha már sikerült onnantól siman ment minden.

2.császárom 6hete volt. Mindkét terhesség problémamentes volt, ez mégis teljesen más volt.

Azt hittem a műtőasztalon végzem. Előző műtét szövődményeként sok helyen volt összenövés, hatott a spinál mégis pokoli fajdalmam volt, végig hánytam és jajgattam a műtétet. A beleknél az összenöveseket is operálták egyúttal így 2napig hurcoltam a kis retikült magammal. Minden nehezebb volt most. A seb begyulladt így antibiotikum, kotözésgy f minden nap meg egy hétig.

Most már minden jó, teszek veszek, házimunka minden megy flottul.

Nem kell izgulnod, veled ez nem fog megtörténni, nálam az elsőnél azért nem kevés dolgot csesztek el odabent.

Összegezve, fáj a hasad és minden mozdulatot előre meg kell tervezni, de gondolj arra, hogy lent legalább minden marad eredetiben.

Ha már a császárosokat mindenhol “lenézik” és nem ismerik el mint szülést akkor ennyi nekünk is jár. 😉

2019. júl. 31. 23:55
 13/13 anonim ***** válasza:
#12 lehet hamarabb is intenzíven edzeni, csak megsüllyedhet a méhed. Főleg a futás veszélyes ilyen szempontból. De ha Neked nem okozott semmi problémát, szuper. Egyébként a legtöbb nőgyógyász simán rábólint a 6 hetes kontrollon, hogy persze, mindent lehet. Én is a Császárvonal csoportban gyógytornásztól tudtam meg, hogy ez azért nem így van, hogy durr bele mindent lehet. Kb.fél-1 év, amíg minden szerv teljesen visszarendezödik a helyére. Addig jobb az óvatosság.
2019. aug. 1. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!