Akik azt mondják nem akarnak szoptatni mert undorítónak találják?
Azzal nincs problémátok ha egy pasi játszik a melleitekkel, csak azzal ha a gyereketek akarna belőle táplálkozni?
Kutatómunkát végzek a szoptatásról, és a kérdőív összesítésnél az jött ki hogy akik undorodnak a szoptatástól, azok kifejezetten szeretik ha a párjuk a melleikkel foglalkozik. Tényleg így van? Mi ennek az oka? Ilyen kérdést nem tettem fel a kérdőívben mert nem gondoltam hogy ez az eredmény fog kijönni, de foglalkoztat, hátha itt meg tudjátok magyarázni. A szoptatni nem akarók 45%-ánál volt jelen ez a jelenség.
Köszönöm a válaszokat, mind hasznos volt.
10es: A szoptató nők között 12.34% azoknak az aránya akik a mellüket inkább szexuális örömszerzési forrásnak, mint a gyermekük táplálására szolgáló testrésznek tartják.
6. Nem bántódtam meg, de nem hiszem, hogy az átszexualizált világ áll a háttérben. Mint körülírtam, demiszexuális vagyok, tehát akármilyen a világ, engem semmilyen test nem vonz vagy izgat fel, mély lelki kötődés esetén tudok (élvezettel is) szeretkezni. Természetesen nem tartom szégyennek a szoptatást általában, csak a saját szoptatásom belőlem testi szégyent vált ki, ha más látja vagy szóba kerül. Ha csak a babám van jelen az egész házban, akkor nem. Ha vki van bármelyik szobában, és tudja, mit csinálok, akkor igen. Ha a párom, akkor is.
Kérdezőnek: ok, hogy 12%, de ők a gyerem előtt is így gondoltàk?
"A szoptató nők között 12.34% azoknak az aránya akik a mellüket inkább szexuális örömszerzési forrásnak, mint a gyermekük táplálására szolgáló testrésznek tartják."
"akik undorodnak a szoptatástól, azok kifejezetten szeretik ha a párjuk a melleikkel foglalkozik"
Ez a két dolog egyáltalán nem ugyanazt jelenti, ilyenformán nem összehasonlítható.
14. Ez nekem azért furcsa (én írtam fentebb), mert a szoptatástól is undorodom, de a fejés... csak akkor vègeztem, ha el kellett mennem dolgozni (kb 2 hetente pár óra 2 hónapos korától). Már a fejés gondolatától napokkal előre lelkibeteg voltam, gyűlöltem magam és mindenkit, és ez csak a fejős nap utáni napra múlt el.
Hálistennek már eszi a jószág a tejbepapiport, így soha többet nem fogok fejni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!