Összezavarhatta-e két hónapos kisfiamat, ha 2 alkalommal az anyatejet cumiból kapta meg? Sajnos el kellett mennem otthonról és édesanyám ette meg cumiból.
Aranyos lett a kerdesed!
Igen, osszezavarhatja, gondolom most nem akarja mar elfogadni a cicit. Mert a cumisuvegbol folyik neki, nem kell neki erolkodnie, a cicibol pedig azert a kis draganak kikell szivnia az ennivalot, megkell erte dolgoznia, meg ha a tejed folyik, akkor is! Uvegbol konnyebb nekik, csak nyelni kell!
Tényleg aranyos a kérdés:)
Én a kislányomnak esténként volt,hogy cumisüvegből adtam pótlást,őt ez nem zavarta meg,de minden gyerek más,van akit a cumi is megzavar.
szia
nekem tápszeres a kisfiam, és nem folyik a cumiból,igenis neki is meg kell érte dolgoznia.
szió!
legtobb ujszulott cuminal azt vettem eszre kettes lyukut adnak, azt bizony le kell cserelni egyes lyukura (a kettes jo lesz kesobb, de ha konnyen jon a cumibol ugye, a ciciért meg dolgoznia kell, van esze a gyereknek, hogy cumit szeretne :D)
nem olyan draga az egyes lyuku cumifej, 2 db 800 forint az aventes, de eleg ize, hogy mindenhez 2es lyukut adtak, cumisterilizalo, cumimelegito, stb
amugy cumilyuk merettol fuggetlenul a cicinek meg a cuminak mas a "technikaja", picit osszezavarhatja, de nem fog leszokni a cicirol, ha nem tul nagy a lyuk, en igy tudom.
Szia!
Nem biztos, hogy megzavarja a cumisüvegezés. Az én kislányom márciusban született, csak szopizott, de a mai napig minden második szombaton egész nap suliba járok. Anyukám adja neki cumisüvegből a lefejt tejcsit. Ugyanúgy szopizik, mint máskor.
Őt nem zavarta meg.
nyugi, nem fogja zavarni :)
ennyire nincs elrontva az evolucio, tud enni az ember gyereke automatikusan.
az lehet, ahogy irtak mar fentebb, hogy ha hozzaszokik hogy nem kell erolkodni meg varni, akkor nyugoskodni fog eleinte, hogy miert nem a konnyebb ut van, de megszokja hamar, nem lesz semmi baja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!