Mitől lehet az, hogy több mint fél élvig mindkét mellemből szopizott, és most az egyiket elutasítja és már ott tartunk, hogy abban szinte teljesen el is apadt a tejem?
Figyelt kérdés
Kétszer akkor a jobb mellem, mint a bal. Mit csináltatok, ha volt ilyen? Azt nem szeretném, hogy teljesen leállok, mert még igényli, éjszaka is 2x, akár 3x is.2010. júl. 9. 13:27
1/5 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szopta..
Ha a két melledet szinkronba akarod hozni, akkor a másik melledet is ugyanannyi ingernek kel érnie, mint az elsőt. Azaz minden szopi előtt-után-közben (mindegy) a másik melledet fejni kell. Éjjel is!
2/5 A kérdező kommentje:
Nem azért nem szopik belőle, mert kevés; azért lett kevés, mert nem fogadta el.
2010. júl. 9. 14:25
3/5 A kérdező kommentje:
Fejni meg nem tudok mindenhol, most hogy nyár van, sokat járkálunk, szóval elég gáz.
2010. júl. 9. 14:26
4/5 anonim válasza:
szia!Okosat tanácsolni nem tudok,csak azért írok,hogy tudd,nem vagy egyedül.Én már lassan két éve szoptatok(22 hónapja),és a kislányom kb fél éves kora óta a bal cicimből akar enni.Míg pici volt,én úgy csaptam be,hogy tettem magam mellé egy párnát,és úgy ordítottam(a párnára fektettem),hogy azt higgye,hogy a balból eszik,mivel ugyan arra az oldalára fektettem.Ez egy darabig szépen be is vált,de mikor kezdett eszesedni,akkor rájött,és hisztizett a balért.Még mindig van a jobb cicimben is tej,de közelse annyi mint a balban.Azért néha elfogadja,meg már nagy,így el tudom magyarázni neki,hogy azt is ki kell szívni.Mindig azt mondom neki,hogy ha azt nem szívja ki,akkor elfogy a tejci,és nem tud szopizni.Akkor mindig nekiáll kiszívni aranyom,mivel nagyon odavan a ciciért.Minden jót,egy 22 hónapos kisanygal anyukája
5/5 anonim válasza:
nem ordítottam,hanem fordítottam-bocsánat -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!