Ti fogytatok szoptatás alatt?
Én fogytam, de nem csontsoványra, hanem a kezdősúly környékére. A lányomnál a szopi abbahagyása után felszalad 2-3 kg, a fiam még csak 5 hónapos, szopik, 1 kilóval vagyok a kezdő fölött. Viszont én sokat eszek szerintem, vagyis mennyiségre nem annyira, de nassolok, nem figyelek. Alkati kérdés leginkább.
2019. jún. 4. 15:01
Nézd meg a rubint rekat az mennyit mozgott. A mozgás is relatív kinek mi. A séta az nem elég.
2019. jún. 4. 15:04
3/14 A kérdező kommentje:
Utolsó! Igen, igaz. Lehet, hogy kéne egy kicsit tornáznom is, de csak amennyit a gerincem enged, mert 1 hónapja iszonyatosan fáj. Amúgy 5 hónapos a fiam, éjszaka is szopik még kétszer. Hiába az éjszakázás még mindig van rajtam 5kg felesleg.
Én fogytam az első terhességem után is és most is. Eszem amit megkivanok, mozogni nem mozgok különösen, séta, gyerekek cipelese, fogocska, foci stb a játszótéren
2019. jún. 4. 15:26
Rubint Réka elmebeteg módon tolta terhesen a mozgást. Én rá nem adnék.
2019. jún. 4. 15:40
6/14 A kérdező kommentje:
Igen, de ő előtte is sokat sportolt. Mindenki a saját erőnlétéhez igazodva kell hogy sportoljon az biztos.
Ez genetika szerintem.
11 hós lányom 2-3 szor szopizik éjjel
Minimum 4-szer napközben.
Éppen a kezdősúlyom alatt vagyok 1,5 kg-mal ( még 7 kg kellene lemenjen az igényeim szerint)
De ez már fél éve így van..
A kezdősúlyomnál voltam 2 hónap után...
Pedig 15 kg híztam a már 8-9 kg túlaúlyomra.. Tehát nem volt indokolt ennI sem..
Mozgok, de nem edzek..
De egy 20 km terep teljesítménytúrát viszont az akkor 8 kg gyerekkel a hátamon kacagva legyalogoltam...
Nem diétázim
Eszem csokit, édességet is
2019. jún. 4. 16:18
Gondolom ilyenkor az is számít, hogy az ember nem ugyanolyan felelőtlenül tolja be a kaját “eszem-iszom ami jólesik” módon, hanem a gyerek miatt üzemanyagként gondol a táplálékra, és sokkal jobban megválogatja, mit visz be. Nincs “megkívántam” meg “megvígasztalom magam ezzel” meg hasonlók.
2019. jún. 4. 17:07
Az elsővel semmi nem történt, a másodikkal híztam
2019. jún. 4. 17:09
Hízok. +3-nál tartok, pedig tartom a 160 ch diétát, amit Gdm-esként a terhesség alatt is kellett. Terhesen működött, 6 kg-t híztam és szüléssel kevesebb lettem mint előtte, pedig normál súlyról indultam (60 voltam). 3 hónapos a fiam.
Első gyerekkel még jobban jöttek fel a kilók, ott nem diétáztam, csak normálisan ettem, de valószínűleg fennállt már akkor is az IR.
2019. jún. 4. 17:49
Kapcsolódó kérdések: