Mennyire fáj a szoptatás?
Nekem nagyon fájt, de kibírható. Azért voltak pillanatok, amikor azt kívántam, bár ne kellene megint szoptatni. Meg azért is használtam bimbóvédőt egy ideig, mert fájt és vérzett.
Nem olyan szivárványos-unikornisos a szoptatás, ahogy azt előadják.
Egyén-, és gyerekfüggő.
3 gyerek után ezt tudom mondani.
Az elsőt nem sikerült egyáltalán.
A másodikkal nem volt gond, nem fájt, és nem voltak nehézségek.
8 hónapig szopott, magát választotta el.
Harmadiknál majdnem elhasaltam az elején, mert úgy kisebesedett, hogy nem tudtam szoptatni, meg a baba is folyton elaludt rajta, szenvedés volt. Utána jött egy kényszerhelyzet 2 hetesen (fejéssel kezdett már csökkenni, tápszert kihányta), utolsó kísérlet. Bejött, szopott, minden happy. Az első betegségig... Amint kevesebbet evett, mellgyulladást kaptam. 7 hónapos koráig összesen 4x. Majd meg őrültem :S Lehet elítélni, de az utolsónál inkább leválasztottam, és elapasztottam.
Nekem egyáltalán nem fájt, ügyes volt a Kisfiam 😊
Nem szoptattam folyamatosan, minden nyekkenésre, így mindkettőnknek jó volt. 1 évig szoptattam, leválasztotta magát, de nekem is elég volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!