Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Jövő héten lesz 3 hónapos a...

Jövő héten lesz 3 hónapos a kisfiam! Az nem gond, hogy nem jött meg mióta megszületett?

Figyelt kérdés
Császárral szültem,mert leszakadt a méhlepényem! Műtét után nagyon sokat véreztem! Kb. műtét után egy hétig volt és aztán elmúlt és az óta semmi!
2008. nov. 12. 12:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem ma 8 hónapos a lányom, de még nekem sem jött meg.Azt mondják, amíg szoptatsz, addig nem fog megjönni. Egy ismerősöm szoptatja az egy éves fiát, és még neki sem jött meg. Én is aggódtam már miatta, és beszéltem avval a csajjal, akivel egy napon szültünk, és még neki sem jött meg.

Szóval, ha szoptatsz, ráérsz még betéteket venni:)))))))

2008. nov. 12. 12:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia!Én is 3 hónapja szültem és szoptatok.Nekem se jött meg egy kis vérezgetésem volt 6 hetesen akkor azt hittem a menszesz volt,de azóta semmi.Szerintem sokan vagyunk így ezzel ez normális dolog.
2008. nov. 12. 14:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Szedsz fogamzásgátlót vagy védekeztek valami módon?

Van akinek megjön szoptatás alatt én is így voltam 10 hetes volt a babám amikor megjött utána szoptattam tovább, de már akkor csak éjjel szopizott és 2 hónap múlva megjött megint. Ilyenkor lehet még rendszertelen, de az is lehet, hogy amíg szoptatsz addig nem jön meg, de ha nem védekeztek akkor akár terhes is lehetsz. Én a biztonság kedvéért csináltam tesztet. Sokan szedik a szoptatás alatt a fogamzásgátlót aminek lehet olyan hatása, hogy nem jön meg.

2008. nov. 12. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!