Szoptatás alatt mennyire rendes a menzesz?
Figyelt kérdés
Januárban szültem,5 hétig véreztem.Aztán 3szor megjött(márc,ápr,jún).Elképzelhető,hogy most kimaradt?Óvszerrel védekezünk minden esetben.Kicsit korai lenne a következő baba...Tudom,teszteljek.De még kap 1 napot.2010. júl. 7. 16:04
1/5 anonim válasza:
Hát nálam rendszeres volt mindig, csak hosszabbak lettek a ciklusok, viszont hallottam már olyanról, akinek nem. A nődokim szerint 40 napig normális, ha kihúzódik.
De talán megnyugszol, ha tesztelsz, a bizonytalanság a legrosszabb...
Legjobbakat!
2/5 anonim válasza:
Én is januárban szültem, még mindig szoptatok naponta 5-ször és még egyszer sem jött meg:( Szerintem egy teszttel megnyugtatod magad:)
3/5 A kérdező kommentje:
Még mindig szoptatok én is,gyümölcsöt is csak a héten kapott először a lányom.Azt hiszem reggel teszttel kezdek...Köszönöm a válaszokat!
2010. júl. 7. 16:48
4/5 anonim válasza:
Nekem összevissza jött-nem jött. még szoptatok, 13 hós a babám, de ugye egyre ritkábban szopik. most kb 2 hónapja jött meg újra rendesebben, de még ez sem annyi, mint korábban volt.
5/5 anonim válasza:
Szia! Nekem is össze-vissza van. A 6 hetet simán végig, aztán 1,5 hét szünet, és újra, de csak valami pecsételő féleség 1,5 hétig, majd 2hét nagyobb mennyiség, de még mindig nem normál. Aztán megint vagy 2hét nyugi, és újra pecsételő. Most végre kaptam 1 teljes hónap szünetet, erre megint pecsételő vagy 2,5hétig. Pont most múlt el. Már kissé unom. A dokim azt mondta, h ez teljesen normális szülés után. Mindenki más, másképp reagál a szervezetünk. A hormonok szórakoznak ilyenkor velünk. Általában 1év alatt áll be. Nyugi, nem kell egyből megijedni! De ha az megnyugtat, csinálj tesztet. Elvégre az óvszer sem 100%-os. V
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!