Mikorra áll be a tényleges kereslet-kínálat?
Sziasztok,
Adott egy majdnem 5 hetes, igény szerint szoptatott Baba. A 3 hetes növekedési ugráson túlvagyunk (múlt héten), tegnap óta megint folyamatosan a cicin lógna. Ezzel semmi problémám nincs, azzal inkább, hogy szinte üresek a melleim, ő meg egyre kevésbé türelmes, sírva kéri a tejet.
Pótlást egyelőre nem kap, a napi hízás ( etetesenkent nem mérem), pisis-kakis pelusok száma egyelőre rendben.
Egyik nap annyi tejem van, hogy ki sem tudja szívni, bőven elég, ha csak egy mellet kap, azzal is jóllakik. Másik nap (mint tegnap is), a két cici sem elég, üresek.
Mit tanácsoltok, mit tegyek, hogy kiegyensúlyozottan legyen elég a tej, ne csak egyik nap? Mikorra fog végre kiegyensúlyozottan beállni a kereslet-kínálat? Vagy érdemes lenne pótlást adnom?
Amíg rendesen hízik nem kell pótolni..
6 hetesen nálunk volt még egy ugrás
Napi hízást, nem szabad nézni, mert az nem releváns, csak hetente érdemes
Olyan 6-8 hetesen állt be úgy emlékszem.
De még ezek után is volt 1-1 nap amikor addig szopozott, míg fájt.. Vagy alig és dagadt ..feszült..
De msot is van ilyen 11 hós
Köszönöm Neked is a választ. Nem, sajnos üresre (tudom, hogy teljesen uresre nem tudja, de nagyjából uresre) szívta mindkét cicim. A 3 hetes ugrason túl vagyunk, vasárnap lesz 6 hetes, már várom a 6 hetes ugrást.. :D
Amúgy nem adtam neki pótlást, sűrűbben került cicire (a súlya így is gyarapodott), de remelem nálam is lassan azért beáll a rendszer, mert idegileg visel meg ez az ingadozás, mindig kétségbe estem..
Iszom a Karamalzot, de ha tényleg csak ettől lesz tejem, akkor az egy kész anyagi csőd lesz.. :D
Mielőtt beállt volna a dolog, Te is tapasztaltad, hogy egyik nap kevesebb, másik nap több tejed van? És ez kiegyensúlyozódott mára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!