1# Miért csomosodik be csak az egyik mellem? 2# Kereslet-kínálat? Valakinek van ötlete, tapasztalata, tanácsa szívesen fogadok bármit.
1# Mindkettőből ugyanúgy szoptatok, de az egyik cicim rendszeresen 3-4 naponta becsomosodik. A probléma 4 hónapja áll fent. Mindig ugyanaz a cicim csomosodik be, és ahol a csomók vannak ott bepirosodik.
2# Körülbelül 4-5 napig folyik... ömlik a tejem... Utánna 1-2 hétig nincs gond... Mikor fog beállni a kereslet kínálat? Mert ez kezd irritáló lenni. Lefejni nem szabad azt mondta a szoptatási tanácsadó. Ugyanígy a csomókra... már kezdek megbolondulni... Állandóan fáj, folyik... csomós, aztán folyik, és így tovább.
Köszönöm
Ha csomós és bepirosodik akkor az már gyulladás
Lázad nem azokott lenni?
Babád ügyes ha rendbe tudja tenni ilyenkor
Jegelést javasolt nekem a doki ( nem nem megy el ennyitől a tejed)
Nekem a lázam is elszállt így antibiotikumot laptam.
Helyrejött
Valószínű nem szereti annyira, emiatt nem
Szopizza kiv annyira ..
Nem, nincs lázam, teljesen jól vagyok ugye az alapproblémától eltekintve.
Mindkét cicimből szoptatok, de az egyik mégis becsomosodik ( mindig a bal oldali! )
A csepegés csak idegesít.
Azt mondta a tanácsadó hogy szoptassam abból ami csomós... Jó teszem, akkor ugye a másikból nem eszik, mire kijönnek a csomók. Lefejni nem szeretném, mert már 2l minimum tanyázik a fagyosba, és cumisüveget meg nem fogadja el. Viszont ha lefagyasztom/lefejem, akkor meg nem lesz neki elég, és akkor az megint baj... Ha ott marad a csomók egy része, mint most, akkor nem ér semmit.... mert felpiszkáltam enni.. x részét kiette, de maradt benne csomó. Kifejhetném, de akkor nem lesz annyi ami elég neki reggelig... Meg reggel is eszik... Bonyolult...
Még mindig ezzel a problémával küzdök. Közben már orvosnál is voltam, első doki szerint gyulladás, kaptam rá antibiotikumot, kontrollra mentem vissza, a csomó még mindig ott van pedig napi 2000mg penicilint szedek...
Ott tartok h mennem kell vizsgálatra, mert az orvos szerint ennek már el kellett volna mulina.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!