Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van olyan, aki már csak napi...

Van olyan, aki már csak napi egyszer szoptat és nem mentsruál?

Figyelt kérdés
Vagy akinek nem jött meg, de amikor már csak egyszer szoptatott, akkor igen?
2019. máj. 8. 09:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem nem jött meg akkor sem amikor már csak egyszer szoptattam.

Amikor teljesen abbahagytam a szoptatást, akkor még 2 hónap eltelt mire megjött.

De ez is nagyon egyéni egyébként.

2019. máj. 8. 10:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez sok mindentol fugg, mennyi ideje szultel, mennyi ideje szoptatsz csak napi egyszer, milyen magas alapbol a prolaktinszinted, es milyen erzekenyen reagalsz a szoptatasra. Szoptatas teljes befejezese utan 3-6 honap is kellhet, mire megjon, ha 6 honapig nem jon meg, ugy tudom akkor erdemes elmenni orvoshoz megnezni a hormonokat.

Nekem a fiam 23 honapos koraban jott meg eloszor, akkor maradt ki 1 honapon at heti otszor 6-7 ora szopi nelkul (azon kivul meg 2-6x szopizott). Bar menzeszem volt rendszeresen onnantol, peteeresem csak elvetve. A szopi abbahagyasa utan 1 honappal lett eloszor pozitiv az ovulacios teszt.

2019. máj. 8. 11:51
 3/3 A kérdező kommentje:
14 hónapos most. Remélem, hogy így már lesz ovum.
2019. máj. 8. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!