Milyen jelekből vettétek észre, hogy a babátoknak nem elég a tej, és pótlást kell adni?
Figyelt kérdés
2008. nov. 11. 12:07
1/6 anonim válasza:
Pl. abból hogy egy órát szopizott és utána csak félórát tudott szegény aludni,mert nem laktatta. Azt újra egy óra szopi és ez így ment 3hetes koráig...aztán jött a tápszer.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2008. nov. 11. 12:31
4/6 anonim válasza:
Ha csak veszít a súlyából az nem feltétlenül mérvadó.Nekem is veszített a súlyából,és egy helyettesítő dr.azt mondta tápszerezzem.Én nemet mondtam,de hagytam hagy írja fel.A védőnőm adott mérleget mértem mennyiket evett.Visszajött a dokinőnk elmondtam mi volt és nézzem meg az adatokat.Azt mondta helyesen cselekedtem.A mérvadó inkább a folytonos elégedetlenkedés gyakori sírás és a hirtelen fogyás együttesen..Ha mindez megvan beszélj az orvossal.
5/6 anonim válasza:
Szia! Először is kölcsönözz egy mérleget és minig mérd le etetés előtt és után. Ebből látod, hogy mennyiket eszik. És ha az adatok is keveset mutatnak, akkor próbáld meg két ciciből eteni. Ha az is kevés akkor jöhet a tápszer.
6/6 anonim válasza:
Szia! Az én picim sajnos nem hízott kellő mértékben, 9dkg/hét, ezért kell neki pótlást adnom, de ugyanúgy szoptatom, mint eddig. Éjjel viszont csak szopik, akkor az elég neki, úgy látom, és csak nappal kapja a pótlást. A következő héten már 18dkg-ot hízott. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!