Ez nem gonoszság? Hagyják éhezni a babát, csak hogy tartsa az időt. Igény szerinti szoptatás vagy 3óránként?
Tényleg gáz amit írsz :(
Viszont a 3 óránként és az igény szerint nem teljesen ellentéte egymásnak. Ezt csak azért írom, mert tőlem kérdezték páran hogy szopik a babám, mondtam kb 3 óránként, erre megkérdezik, hogy miért nem igény szerint??? Erre nekem rendszerint felment a pumpa, hogy tán azért mert kb 3 óránként igényli, mi olyan hihetetlen ebben??? Ha nem éhes és nem akar enni sűrűbben, akkor miért kellene beleerőltetni (nem mintha engedné)?
Bocs, kicsit elkanyarodtam, csak már kikívánkozott...
Az mit jelent, hogy keveset alszik? Az én babám alig tud napközben valamit aludni, és nem tudom, hogy mi lehet az oka. Nagyon nyűgös tud lenni. Éjjel alszik 7-8 órákat egyszerre.
Lehet, hogy nekünk is ki kéne vizsgáltatni? A gyerekorvos javasolta nektek a kivizsgálást?
08:09-es vagyok
Eddig szépen hízott a kisfiam, ezért nem gondolom, hogy kevés lenne neki a tejem. Lehet, hogy neki is ilyen a természete, nem szeret aludni. Ma is talán kb. 1,5-2 órát aludt napközben 10-20 percekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!