Ez nem gonoszság? Hagyják éhezni a babát, csak hogy tartsa az időt. Igény szerinti szoptatás vagy 3óránként?
Igényszerint....
A lányom 14 hónapig nem aludt át egy éjjelt sem....5x6x ébredt....
Most a fiam ismét igény szerint kap enni,és 1x kel éjjel...
Én 3 óránként etettem, de nem éhezett, mivel még akkor is alig akart enni. Így evett egy nap 6x, de alig akart belekezdeni. Majd lecsökkentettem napi 5 evésre, és így már jobban volt étvágya. Végülis, ha úgy nézzük ez is igény szerinti, csak Neki ilyen volt az igénye.
1 hónaposan már átaludta az éjszakákat.
Miért voltatok kórházban?
Ha nem a gyomra, meg az emésztőrendszere miatt, akkor mondjuk az a kórházi dolgozó megnézhette volna magát, aki elviszi tőlem az éhes gyermekemet, hogy nem szoptathatom meg.
A k**a anyjáért dolgozik az ilyen az egészségügyben. El kéne tőle is venni az ebédjét, mikor leül éhesen enni, mert mondjuk délelőtt nem volt ideje, hogy bocs, most nem lehet, majd 2 óra múlva.
Szerintem igény szerint.
Bár az én fiam mindig 3 óránként kért enni, és 2 hónapos kora óta átalussza az éjszakát, fél éves koráig reggel 5-kor ébredt, azóta most lesz kettő, este nyolctól reggel nyolcig alszik.
A gyereknek igénye van a többszöri evésre, az éjszakai kelésre, akkor hagyni kell, de én semmi pénzért nem ébresztettem volna fel éjszaka az alvó fiamat.
Valahol ez is igény szerinti szoptatás:)
Bocs,lányok,csak párat olvastam el,de mi az,h a kórházi dolgozó rendelkezik bárki babájáról?????
Mi az,kórház,v börtön?
Én igény szerint szotatom az 1 hónapos lányomat,főleg ebben a melegben,amikor a szomját is az anyatejjel oltja...
Tegnap éjjel pl óránként cicin volt 15 perceket.
Nem akarok okoskodni,mert nem voltam még ilyen helyzetben,de tuti tarkón verném azt,aki kiveszi a gyerekemet a kezemből:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!