8 nap tápszer és cumisüveg után vissza fog térni a szoptatáshoz?
5 és fél hónapig kizárólag anyatejes volt a lányom, óriási cici függő volt, majd nekem is ugyan így mint neked, gyógyszert kellett szednem, csak én két hétig nem szoptathattam. Az első napot nagyon megszenvedtük tápszerrel, mert semmiből nem akarta elfogadni, egy napig kb nem is evett semmit csak pár milit. Utána szép lassan rákapott a tápszerre is. Én hűségesen fejtem, próbáltam fent tartani a tejmennyiséget, de amikor letelt a két hét és végre megpróbálhattam szoptatni, akkor a lányom azt sem tudta kb, hogy mit kellene csinálni a cicivel. Kicsit bekapta, de fintorgott, semmit nem csinált vele. Még egy párszor megpróbáltam, de semmi. Nem fogadta el, lökdöste ki a nyelvével.
De ha kitartó vagy sikerülhet, nekünk hosszú volt a két hét szünet.
Ha nem cumisüvegezel, akkor van esély
Amúgy nem igazán
Ritkanhogy ilyen kihagyás után vissza tud állni egyik szopási módból a nehezebb szopási módra
Próbáld azt, hogy nem cumisuvegbol kap enni, ha van fagyasztott tej inkabb próbáld azt adni neki.
Svéd itatopohar nagyon jó lehet, mert (tanacsado így mondta) nem zavar bele a szoptatasba
Melyik az a gyógyszer, ami mellett nem engedik a szoptatást?
Fejéssel sokkal kevesebb ingert kap a mell, és sokkal hosszabb idő, míg "mennyiség" jön ki belőle, de ne add fel! Minimum 2 óránként fejj mindkét mellből, és olvass utána a szaporító fejésnek!
Baba addig kapjon fecskendőből tápszert, azt nem kell megszívnia, nem okoz cumizavart, kb. 20-30-Ft-okért adják a gyógyszertárban!
Hajrá, drukkolok!!
Ebben az esetben mindenképpen felkeresnék egy szoptatási tanácsadót!
Már csak azért is, mert a legtöbb lázcsillapító és antibiotikum mellett lehet szoptatni, hátha rosszul tudta a felíró orvos, és pár nap szoptatással vissza lehet hozni a tejtermelést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!