Ma kezdtem kézzel fejni a tejet és kb. egy fél dl mennyiség jött ki. Most azzal mit csináljak?
Figyelt kérdés
Fagyasztani felesleges,de ha hütőbe rakom akkor hozzá önthetem a ma még lefejt tejet?2010. jún. 30. 14:18
1/7 anonim válasza:
Mellszívóval nem lenne könnyebb? :)
2/7 anonim válasza:
Én ugy csináltam hogy nap végén lefagyasztottam egyszerre a napközben lefejt kis mennyiségeket,amt addi a hűtőben tároltam. g
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
Mellszívót addig nem akarok venni mig nem látom mennyi tejem lesz és megéri-e.
2010. jún. 30. 14:40
4/7 anonim válasza:
24 óán belül lefejt és hűtőben tárolt tejet össze lehet önteni és le lehet fagyasztani.
5/7 anonim válasza:
Alig használt mellszívót már 3000-ért lehet venni Teszveszen, Vaterán. Az nem pénz érte.
6/7 anonim válasza:
Szerintem is vegyél mellszívót, én is fejek kézi Aventem van és azzal sokkal egyszerűbb, nekem a kézi fejés nem is ment, ha kézzel ennyit tudsz fejni akkor majd meglátod a mellszívóval még több jön majd le. Én van hogy 2 napit is összeöntök és úgy fagyasztom le, már a második gyermekem van és az elsővel is volt hogy 2 napit fagyasztottam le, összegyűjtöm a hűtőbe és úgy lefagyasztom a második nap. És jó, nekem szerencsére az első is megette a fagyasztottat.
7/7 anonim válasza:
Szia,a kérdésre válaszolva: én külön gyűjtögettem a a lefejt tejet,de a kórházban összeöntötték,csak várd meg amíg kihűl az "új" is h egy hőmérsékleten legyen és utána öntsd össze.
Mellszívóval tényleg könnyebb és sokkal-sokkal több tejet is tudsz vele fejni,az meg segíti h több termelődjön:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!