Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mikor várható hogy elválasztja...

Mikor várható hogy elválasztja magát?

Figyelt kérdés
Alig van tejem, az a kevés is 2 perc után indul el az egyikből, a másikban szerintem már semmi nincs. 1.5 éves, már alig várom hogy abbahagyja.
2019. jan. 28. 08:55
 1/3 anonim ***** válasza:
51%
Az enyemet eddig hiaba vartam, 2 eves kora ota probaltam elvalasztani, probaltam tobbfelekeppen, mondta is sokszor, hogy nincs benne tej, megis szivta. Vegul 34 honapos koraig kiprobalva a letezo osszes valaszkesz modszert, elvalasztottam en. Nagyon szerettem volna, ha ez magatol tortenik meg, de sajnos nem igy lett. Ha erdekel, hogyan sikerult vegul, privatban leirom szivesen.
2019. jan. 28. 09:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Az enyém 8 hónaposan elválasztotta magát, akkor kezdett tápszeres pótlást kapni és utána már a cicit nem szerette annyira: minden másra figyelt, menni akart közben, lusta is lett így nem ajánlottam neki többé ő meg nem kérte.
2019. jan. 28. 11:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Az egyik gyerekem magától lecsökkentette szépen, majd az esti egyet is elhagyta másfél évesen. A másikat két évesen nekem kellett lebeszélni, mert éjjel is sokszor kérte és már elegem volt, sokat fogytam, fájt a derekam... Egyébként nem volt sírás, akkor kapott új nagyfiús ágyat, hozzám is bújhatott, csak folyton kihessegettem, amíg el nem aludt, aztán megszokta. Viszont vagy egy évig még ugyanúgy ébredt... és csak 4 éves korától aludja át az éjszakát.
2019. jan. 29. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!