Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Vissza lehet hozni a tejtermel...

Vissza lehet hozni a tejtermelest?

Figyelt kérdés
Kisbabam egy honapos, es sajnos mivel a szuletesekor problemak voltak, es az ujszulott osztalyra kerult, nem sikerult a szoptatas, nekem eleg sok tejem volt de mivel en is beteg lettem es nem volt alkalmam fejni elkezdett apadni. Arra lennek kivancsi hogy vissza lehet e hozni fejessel valamennyire a tejtermelest, es sikerult mar e valakinek? Szedek homeos bogyokat es most vettem egy elektromos fejot, megeri probalkozni? A szoptatast azert nem tudom most mar eroltetni mert nagyon raszokott a cumisuvegre es nem tudja bekapni a mellemet. Nagyon szerettem volna ha kaphatna anyatejet.
2010. jún. 30. 09:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Vissza lehet hozni, de elsősorban a baba kellene hozzá, mert a tejtermelés nem csak mechanikus, hanem pszichikai is.Próbálgasd vissza-visszarakni, hátha. Egyébként van ilyen tejtermelő sör is, meg nagyon dicsérik a homeós bogyót az uhlica urens-t.(vagy vhogy így írják)
2010. jún. 30. 09:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Én próbáltam mindent. Ittam teát, sört, szedtem tejserkentő kapszulát (ez egy darabig hatott is, de csak egy darabig), megittam napi 4-5 liter folyadékot, fejtem minden evést követő 1,5-2 órában, de annyira nagyon nem segítettek. Végül a tápszer vált be. Ha hiszed ha nem, kevesebbet kell rá költeni mint a csodamódszerekre.

Egyébként az elektromos mellszívó állítólag hatásos. Egy válaszírónak megduplázta a tejét! Hát gondolom sűrűn használta. Nekem kézi van, de én is gondolkozom az elektromoson, mert ezzel tiszta nyűg, és így ritkábban is veszem rá magam, és így a tejcsi is kevesebb. V

2010. jún. 30. 10:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem, van esély! Rakd a babát cicire sokszor, hátha ráérez a helyes technikára, ha csak nyüglődés, akkor is tarts ki, 1 hét alatt látnod kell a változást, ha a baba napi 6-7 alkalommal cicin van. Cumisüveget milyet használsz? AZ én babám tápszert is kap pótlásnak néha, cumisüvegből, az aventnek a variábilis cumija van rajta, és az egyes fokozatról csordogál neki a tej..., de emelett szeret cicizni is, nem szokott le róla, pedig ez már 10 napos kora óta így megy...

Vagy egyszerűen hagyd a cumisüveget, és itatsd a hagyományos presszós üvegpohárból!

Fejjél rendszeres időközönként, az nekem is segít, pedig csak napi 2-szer csinálom, de 1 hét alatt 40 milivel több van mellenként! Nekem kézi van, így tényleg kínszenvedés, de ha neked elektromos van, akkor hajrá, fejd szorgalmasan, minden szopi után 1,5-2 órával 20-20 percet!

A csodaszerek nekem sem váltak be, a gyakori ciciretevés az összes ogyónál és teánál többet ért.

2010. jún. 30. 10:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én is most a tejnövelésen dolgozom! Én is elektromossal fejek napi 2-3-szor legalább, a 7-7-5-5-3-3-1-1 fajta módszerrel! Nekem úgy néz ki be fog válni!!! 4-ik napja csinálom ma. Ha nem ismered esetleg, úgy kell csinálni, hogy 7 percig fejed az egyik melled azután csere, másik mell is 7 perc. Aztán megint egyik 5 percig és csere megint 5 perc és így a 3 perc és 1 perc felváltva a ciciket! Kicsit mondjuk megtépázta a bimbóimat, az első 2 nap nagyon fájt, de ma már szinte nem is érzem. Remélem sikerül növelned a tejcsid! Szoptatni én is csak ritkán szoptatok, bár az én babám imádja a cicit is, de most ugye fejek, hogy lássam nőtt-e a mennyiség!
2010. jún. 30. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!