Szoptatás alatti mellgyulladás mennyi idő alatt múlt el? Mit használtál rá?
forró zuhany alatt fejtem és szoptattam egésznap
nagyon fájt magában is amikor szopizott még jobban
két nap de az azzal telt hogy ciciztettem és kijártam pisilni
semmit nem használtam (csak a gyereket)
Forró zuhany alatt masszíroztam. Fejtem, szoptattam, mint egy eszelős. Az egyik mellgyulladásomnál (3 volt) be is lázasodtam, akkor feküdtem is, szaladt az egész ház, lázcsillapítót vettem be, de a szopival nem álltunk le.
1-2 nap alatt mindig vége volt.
Szió!
Én 30 perc alatt múlasztottam el,igaz estére visszajött picit a fájdalom,de akkor is ezt alkalmaztam:1 db algopirin (lázat is leviszi és a gyulladást is enyhíti,jégkocka,vagy valami a fagyasztóból és azt pár mp-re rá kell rakni a foltra,ill fájdalmas pontra. Este,amikor visszajött,akkor hűvös törcsivel borogattam,és hamar rendbe jöttem akkor is.
Látom mindenki a forró zuhanyt ajánlotta,de az csak mégjobban fenntertja a gyulladást:-(
Nekem a fentieket egyébként a védőnőm javasolta,őt hívtam fel. 3napja volt ez a tejlázam,és aznap egész nap 38,5-39 fok között volt a lázam.
Próbáld ki,amit írtam,remélem segítettem!
5 hetes kislány anyukája
Utolsó vagyok!
Hozzáteszem a kórházban én is a forró zuhanyt alkalmaztam és akkor segített is,de azért,mert akkor csak nagyon meg volt telve a mellem tejjel.
Ha tejlázad van,vagyis gyulladás van a cicidben,és még lázas is vagy,akkor segítenek,amiket írtam.
De a többi hozzászólót olvasva,gondolom ebben sem lehet általánosítani,mindenkinek más válik be.
Jobbulást Neked!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!