Akiknek mohó volt a babája, és ezért sokat bukott, mikor nőtte ki? Mikor csökkent a bukás gyakorisága, vagy mennyisége?
Figyelt kérdés
Anyatejes, két hónapos baba. Van hogy mindent kibukik amit megevett. Van hogy olyankor mikor erőlködik a kakával, pukival.2019. jan. 14. 20:37
1/10 anonim válasza:
Nekem ritkan bukott. Nem vokt sosem moho tudta mi az eleg es termeszetesen en is tudtam mennyit kell ennie. Jol megbufiztettem mindig es igy ritka volt mikor bukott
2/10 anonim válasza:
Na ezzel aztán jól kisegítetted a kérdezőt (előző) :D
Nekem 3 hónapos kora körül lett jobb a dolog,de a hozzátáplálásnál múlt el teljesen.
3/10 anonim válasza:
Az enyém 3 hónapos, még mindig bukik, pedig sűrítőt kap. De még mindig jobb, hogy 2 evés közt 3-8szor bukik, mint amikor 20szor. Én is alig várom, hogy kinője, talán majd a hozzátáplálásnál.
4/10 anonim válasza:
Nekem akkor szünt meg, amikor áttértem a blokk szoptatásra. Igény szerint szoptattam, de csak 3-4 óránként váltottam mellet. Így nem tudta magát túlenni. Ha neked is sok tejed van, akkor érdemes kipróbàlni.
5/10 anonim válasza:
Most kezdte el kinőni 6,5 hónaposan, de még most is nagyon mohó. Viszont már ritkán bukik, 1-2x egy nap.
6/10 A kérdező kommentje:
#1 es köszi a választ :D egyébként örülök hogy minden rendben volt de én a mohó babásokat kérdezem...
#4es ez jó ötlet lehet, kipróbálom, de nem telt fel annyi idő alatt az addig használatlan mell?
2019. jan. 15. 03:01
7/10 anonim válasza:
Nekunk is ahogy nott ugy hagyta el a bukast. Nalunk az is problema volt h annyira jott a tej h nem tudta mindig tartani vele az utemet es nyelte melle a levegot, vagy felre nyelt, hiaba bufiztettem akkor is bukott. Mikor mar nagyobb lett ez megszunt, olyan 4-5 honapos kora korul
8/10 A kérdező kommentje:
Én úgy vettem észre, hogy levegőt nem is nagyon nyel. Mert ha bukik, vagy büfiztetem nem csak a bukás jönne ki, hanem a mellé nyelt levegő is nem?
2019. jan. 15. 11:39
9/10 anonim válasza:
Kedves Kérdező! 4-es vagyok. Teljesen hozzászokott a mellem. Az elején picit feszült a "használaton kívüli" mell, olyankor egy kicsit fejtem.
10/10 anonim válasza:
Olyan 5-6 hónapos korára teljesen elmúlt, az enyém is irtó mohón szopizott. Eleinte ilyesztő volt,de olyan 3 hónapos kora után egyre ritkábban fordult elő és egyre kevesebbszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!