Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Akkor is abba lehet hagyni a...

Akkor is abba lehet hagyni a szoptatást, ha az anyukának nem jó (konkrétan kínszenvedés)?

Figyelt kérdés
Nagyon nem szeretek szoptatni, igazából ahogy közeledik az etetés időpontja, egyre jobban gyomoridegem van mindig. Ráadásul amikor az esti etetéskor tápszert kap, akkor simán alszik reggel 6-7-ig. Anyatejnél többször ébred, és annyi nincs, hogy le is fejjem, tehát csak én tudom megetetni. Emiatt teljesen kialvatlan vagyok. Ez látszik a bőrömön, a szemeimen, ingerültekk/érzékenyebb is vagyok, az egyik barátnőm úgy fogalmazott, hogy "mintha eltűnt volna a fényem". Így szörnyen érzem magam, a férjem is kivan, hogy ő nem hajlandó végignézni, ahogy tönkremegyek amiatt, hogy anyatejet kapjon a baba, mikor látjuk, hogy a tápszert is elfogadja.
2018. dec. 20. 12:31
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
Én 2 hónap után mondtam azt h na mostmár elég volt. Sokat kínlódtam, üvöltött a cicin ( kezdettől fogva fele tej fele táp volt). A végén már én is idegbeteg voltam. Nagy volt a nyomás rajtam a férjem miatt, ő nagyon akarta h szoptassam, aztán lesz.artam magasról. Utána szuper volt, nem voltam ideges, végre újra nőnek éreztem magam. Nem hazudok ha azt mondom onnantól kezdtem élvezni az anyaságot.
2018. dec. 31. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!