Szoptatás alatt lehet teherbe esni?
Igen
Nem egy 12-13 sőt egy 11 hós különbséggel
Is ismerek testvérpárt
Dokim azt mondta, hogy minden 5. Sziptató nő, aki nem figyel, terhes lesz
A szoptatás alatt lehetsz terhes! A szoptatás az nem nyujt védelmet.függetlenül attol,hogy menstrualtal e,peteérésed lehet hamarabb is mint a menstruaciod!es bármikor teherbe eshetsz!
En is aggodom kicsit en 3hónapja szültem de mar menstrualtam egyszer es utana voltunk egyútt a párommL vedekezes nélkül. Úgyhogy kicsit en is aggódom!
De ha ti több alkalomal voltatok együtt védekezés nelkül akkor csinalj egy tesztet!
Persze.
Egyébkènt nem úgy van, hogy a menstruációt megelőzi a peteérés?
Ugyanez a helyzetem, mint neked, ugyanettől félek.
Szintén 4 hónapos a babám, igaz, Ő csak anyatejes. Mi sem vittük túlzásba a szexet, meg mondjuk megszakítással voltunk együtt, de pár napja volt pár csepp vér, ami nagyon bízom, hogy nem beágyazódás volt. Én ma veszek egy tesztet...
Hát hogyne. Barátnőm gyerekei között 13 hónap van. Neki se jött vissza a ciklusa mikor terhes lett.
Nekem a két fiam között 20 hónap van, de nekem sem jött meg és úgy lettem újra babás ( a nagyfiam 15 hónapos korig szopott napi 2-3 szor persze tudom, ez nem ugyanaz mint amikor kizárólag szoptat vki de talán a fele tej fele tápszert kb lefedi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!