Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyi idő kell a tejnek amíg...

Mennyi idő kell a tejnek amíg kiolvad?

Figyelt kérdés

Azt tudom hogy felolvasztás után 24 órám van hogy a babám elfogyassza a tejet, de mikortol kell a 24 órát szàmolnom? Hűtőben szoktam felolvasztani, és nyilván kell neki egy jó pár óra, de az még nem számít bele a 24 órába? Csak mert van olyan hogy megnézem hogy felolvadt e már, és még látom hogy nem olvadt ki teljesen, de nagy része már folyadék. Vagy ha mondjuk kiveszem délután 3kor, akkor másnap délután 3ig jó? és így pont ki is jon a 24 óra.

Bocsi a hülye kérdésért de neten sehol nem találtam eddig erre a kérdésemre választ

Csak mivel azt írják hogy FELOLVASZTÁS UTÁN jó még 24 óráig, így már teljesen össze zavarodtam

2018. dec. 7. 15:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Annyit vegyél ki, amennyit egyszerre elhasználsz és akkor nem kell számolgatni.
2018. dec. 7. 16:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Annyit szoktam kivenni, de attól még érdekelne és szeretnék tisztába lenni vele
2018. dec. 7. 17:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Én úgy szoktam számolni amikortól kiveszem a fagyasztóból. Az a biztos.

Viszont hűtőben nagyon sokára olvad ki, simán a konyhapulton hagyom és szobahőmérsékleten kiolvasztom, így is több óra hossza.

2018. dec. 7. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!