Anyatejes babànàl zöld nyàlkàs hìg széklet?
Figyelt kérdés
Kisfiam 11en lesz 4 honapos. Gyonyoruen gyarapszik. Szuletesi sulya 3760 gr es 53 cm. 3 honapos kontrollon mar 7.480gr es 66cm volt itthoni merleg alapjan mar 8.100gr tehat ebben a hoanpban mar a sulygyarapodasa lassulni latszik ami gondolom normalis is. Viszont a szeklete olyan 3 hetes kora ota ilyen sotetsarga -zold es hig nyalkas. Legejve kapja az anyatejet 200mleszik napi 5szor. Van etvagya a kisUrnak. Hasfajos es sokat tekereg erolkodik. A szekleteben ver sosem volt. Lehet ez tejfeherje allergia vagy sem ? Itt rakerdeztem az orvosunktol ( Olaszorszagban elunk)de azt mondta nem es h ebben a honapban (4.) Elkene mulljon a hasfajas es akkor a kaki is rendezodik. Mas tunete nincsen mosolygos baboca sokat van fent csak sajnalom mikor tekereg nagyokat rug az egbe es nem tud emiatt aludni. Valaki jart hasonlo cipoben ?2018. dec. 4. 10:47
1/2 Katonca válasza:
Találtam neked erről a témáról egy cikket. Szerintem itt válaszra lelsz:
2/2 Katonca válasza:
Én mind a három gyermekemnél Gripe water-t adtam nekik hascsikarás ellen. Jó édes, szívesen lenyelték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!