Nekem természetes lenne, hogy ha a pici éhes akkor megszoptatom akkor is, ha a nagyfiam épp ott van a közelünkben, párom szerint azonban nem kellene előtte etetni a babát, mert már nagy fiú.
Akinek van nagyobb gyereke is az hogy álk ehhez a kérdéshez?
2018. nov. 28. 21:53
1/7 anonim válasza:
Kérdezd meg a 11 évest, hogy ő mit gondol.
Ha mégis zavarná, bemegy addig a szobájába. De gondolom te se a lakás bármely pontján tervezed előkapni a cicit. 😊
2018. nov. 28. 22:09
2/7 A kérdező kommentje:
Nem persze.
A hálószobában szoktam csak etetni a kicsit,de volt olyan, hogy a nagy iskolából akkor ért haza amikor a kicsi éppen szopizott, és rossz volt, hogy várni kellett amíg végzünk. Jó
2018. nov. 28. 23:01
3/7 anonim válasza:
Nagyfiam majdnem 12 éves volt, amikor a kisebbik húga született. Semmi problémája nem lett abból, hogy akár előtte is szoptattam, ha úgy adódott. 26 éves múlt, az említett húg mindjárt 15. Egészséges, normális lelkületű fiatalember lett belőle, aki természetesnek veszi a kisbaba táplálásának ezen módját és nem akad ki tőle.
2018. nov. 28. 23:25
4/7 anonim válasza:
Ugyan, ez tök természetes dolog. Előttünk édesanyám simán szoptatott és érdekelt is minket, hogy mi történik. Akkor voltunk 9, 11, 15 és 17 évesek, fiúk-lányok vegyesen.
2018. nov. 29. 06:21
5/7 anonim válasza:
Az én fiam nagyobb, de nem zavarja. Szopifüggő kisbaba mellett nem lehet a nagyokat mindig elpaterolni, amikor a pici épp szivattyúzik. Simán segítek közben leckét írni, megbeszéljük a lelki gondjukat (tetszik egy lány, de nem tudja, hogy kölcsönös-e), vagy csak hoznak egy pohár vizet. Nálunk nem tabu a meztelenkedés, de azért futkosunk itthon pucéran se. Csak nem csinálunk ügyet belőle.
2018. nov. 29. 07:39
6/7 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz ha látja ahogy szoptatsz.Ha zavarja k8megy vagy elfordul.
18 volt a fiam mikor született a kicsi.
Ő kiment ha szoptattam, de mindenki k8ment, hogy ne zavarják a kicsit.
2018. nov. 29. 10:10
7/7 anonim válasza:
Egyébként otthon se kell kicsapni a cickókat, lehet úgy is szoptatni, hogy nem látszik az egész melled. Engem is zavarna, ha a fiam előtt kéne kidobnom a tejcsárdát, de ha csak felhúzom a pólót és szoptatós melltartó van alatta, akkor semmi se látszik. Tudja, hogy szoptatok, hallja, de nem látni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!