Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi van ha nem tudom eltüntentn...

Mi van ha nem tudom eltüntentni a csomót a mellemből? És ha daganat?

Figyelt kérdés
Maszzírozás volt, zuhany volt, fejés, volt, szoptatás volt. Minden hétfő óta "be van gyulladva". Volt láz, pirosság, hidegrázás. A pirosság elmúlt a láz is. Mit gondoltok. Lehet h rák, vagy daganat? Akkor is lehettek ezek a tünetek? Még aggyatok tippeket, héátha ír vki vmit amit még nem próbáltam, vagy honlapot cikket. Kérlek!!10 napos kislány anyukája
2010. jún. 26. 18:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez valószínűleg egy tejmirigy gyulladás,amit mindenképp meg kell mutatni orvosnak.És a hónalj alatti részből is ki kell "fejni" a tejet.Ne kísérletezz,mert nagyobb baj is lehet.
2010. jún. 26. 18:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Az első, hogy NYUGODJ MEG! Ez egy ilyen picike csecsemővel NEM RÁK JELE, hanem most kezdtél el szoptatni, normális, ha a mellednek kell picit aklimatizálódnia! NEM DAGANAT! Ennek a legkisebb az esélye. Hívd fel a védőnődet, aztán ha ő neki sem ismerősek a tünetek menj a nődokidhoz, tuti látott már ilyet. NYUGI!
2010. jún. 26. 18:29
 3/9 anonim ***** válasza:
A melled melyik részét van a csomó?
2010. jún. 26. 20:01
 4/9 A kérdező kommentje:
a jobb mellem jobb oldala, és három napja CSAK hónaljtartásban szoptatok, hogy hátha... de semmi.. :(
2010. jún. 26. 20:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én már 2 mellgyulladáson vagyok túl, nekem is volt egy csomó középen a mellemben belül amit nem tudtam elmaszírozni sehogy sem. Nekem a baba oldotta meg, egy éjjszakai szoptatás alkalmával amikor nagyon intenzíven esett neki a mellem szopásának és eltüntette a csomót! Szerintem ez nálatok is meg fog oldódni magától! Ahogy nől a babád egyre ugyesebb lesz a szopiban és egyre intenzívebb is lesz a szopása! Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni! Engem meg az anyósom küldött volna mamográfiára, merthogy szerinte avval a mellemmel valami nincs rendbe amelyik mindig begyulladt. De én nem vettem komolyan! Ez szerintem gyakori probléma, az tudja akinek már volt begyulladva a melle!
2010. jún. 26. 20:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Ne aggódj! Nekem is volt nemrég és legalább 3 hétig megmaradt a csomó vagy még több is nem is tudom. A pirosság fokozatosan elmúlt korábban. Folyamatosan szoptattam, mást nem csináltam és szép lassan elmúlt! Ne aggódj emiatt, szoptass továbbra is rendszeresen!
2010. jún. 26. 21:12
 7/9 anonim ***** válasza:

nyugi és nyugi!!!!nekem is ezt mondják és van benne valami mert méreg nem kell a picinek..nekem is vannak csomóim és igen én is mindent bevetek/fürdés,maszír!!!

érdemes kézzel maszírozva fejegetni...ha lehet akkor teljesen...ha abbol nem eszik, ugy v másikos akkor is fejd ki rendesen ahogy tudod..nekem ez valamennyit segített..

nekem első babám és ő 8 napos..ráadásul a bimbómmal van valami mert alig kapja el..

türelem..minden rendbe-de ha nem segít a fejegetés menny és mutasd meg dokinak is..de szerintem csaak gyulladt rész

2010. jún. 27. 10:34
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem is volt tejcsatorna elzáródásom. 40 fokos lázzal feküdtem 2 napig. Én gyógyszert is szedtem rá. A csomót vagy 1 hétig nem tudtam eltüntetni, napi 3-szor masszíroztam, meg fejtem állandóan, akkor sem. Egyszer csak eltűnt, gondolom a baba kiszívta. Az eredmény az lett, hogy ebben a mellemben kétszer annyi a tej, mint a másikban.

Én azt olvastam, hogy ezek a csomók elsősorban azért alakulnak ki, mert anyuka kialvatlan és stresszes. Kérj segítséget, nem tud valami rokon, vagy a férjed pár napig ott lenni veled? Ha sokat alszol, előbb elmúlik.

2010. jún. 27. 12:57
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a nagyon hasznos válaszokat!!! ;)) Asszem mára eltűnt vagy nagyon pici lett a csomó!Tejcsi meg rengeteg.. :) 100g per szopi/ cici
2010. jún. 28. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!