Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kinek mennyire vált be az...

Kinek mennyire vált be az avent új BPA mentes cumisüvegje?

Figyelt kérdés

1 hete vettem újfajta, fehér BPA mentes aventes cumisüvget, de már most kopnak róla a betűk és számok. A régi szinte sose folyt a nyakánál (tudom, másoknak igen), de ez rendszeresen. Lehet, hogy csak az enyém selejtes?

Mire jó egyáltalán a gyűrű, amit az üvegbe kell tenni? Az etetőcumi "szoknyáját" nem tartja ki jobban, hisz ha beleteszem az üvegbe a gyűrűt (a leírás szerint oda kell), ugyanolyan mint a régi. Plusz 1 alkatrész, amit mosogathatok.

2010. jún. 24. 18:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Rákerestem, hogy ez miben lehet újabb, mint az enyém, de ugyan azt dobta ki, mint ami nekem van, és mindhez azt írja ki, hogy BPA mentes. Viszont nekem nincs hozzá plusz gyűrű, nem kopnak a betűk és a nyaka sem folyik. Tennél fel képet, hogy milyen a Tiéd?
2010. jún. 24. 18:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Hol vetted?
2010. jún. 24. 18:57
 3/7 A kérdező kommentje:

[link]

Alig találtam róla képet. Mindegyiken csak az üveg szerepelt, de itt látszik a gyűrű is. Bababoltban vettem. Van ennek jelentősége?

2010. jún. 24. 19:21
 4/7 anonim ***** válasza:

Nemtom, csak azért kérdeztem, házha neten és esetleg hamisítvány vagy ilyesmi.

Segíteni nem tudok, nekünk a régivel nem volt gondunk, az újból van itthon, de még nem próbáltam, de kiváncsi leszek ezután :(

2010. jún. 24. 19:26
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem az a gyűrű lehet az, amitől ne folyik az üveg, Valami szigetelés-szerű.

Nekem nem folyik a régi üveg, egy kivételével. 8 db 125 milis üvegem van, és az egyik folyik a nyakánál, 7 meg nem. (Vateráztam, mielőtt azt hinnétek, hogy milliomos vagyok.)

2010. jún. 24. 21:10
 6/7 anonim válasza:
Mi vettünk 3 fajtát de csak az egyikhez(a 3 cseppes gyakorló kombinációhoz volt)plusz gyűrű.Nem jött be mert akárhova forgattuk a kaja fele befolyt a gyerek nyakába.
2010. jún. 27. 11:24
 7/7 anonim ***** válasza:
19:26-os vagyok, kinyitottam, ez is az újfajta BPA mentes, de picit barnás az üveg. Plusz szelep nincs hozzá és nem folyik.
2010. jún. 27. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!