Van itt olyan anyuka akinek tenleg segitett az alkohol mentes sor a teje mennyisegen?
Nekem nem.Nem szeretem a sör ízét:P
Urtica urens ch 5 hoemopátiás szoptatós bogyó 600ft körüli és tényleg jó.Én ezt 3-4 hónapig szedtem és a kisfiam 2 éves és még cicizik.
Recept nélkül kapható gyógyszertárban.-
Koszonom a valaszokat! Gyakran teszem mellre a kisfiam, kb 2-2es fel orankent csak gondoltam, hogy emelett meg kiproballom az alkohol mentes sort is. Fejni sajnos csak 2-szer tudok naponta estefele amikor a ferjem mar itthon van, addig egyedul vagyok es nincs segitsegem, a kisfiam meg nagyreszt csak olben van el. A homeos bogyot meg beszerzem mindenkeppen.
Koszi megegyszer a valaszokat.
harmadik vagyok:
Amikor rögtön a szopi után próbáltam fejni, nem jött le semmi, nem indult be a tejadóreflex, 5-10 millilitert tudtam lefejni nagy kínlódás árán.
3/4-1 órával későbbre viszont megtelt a mellem is egy kicsit, és kényelmesen beindult a tejadóreflex, 60-100 ml-t könnyedén lefejtem. Emellett a szervezet ilyenkor úgy "értelmezi", hogy megint szopott a baba, és emiatt "több tej kell". Emiatt növekszik a mennyiség.
Összességében a babáim 2,5 óránál sűrűbben nem nagyon kértek enni, ezért így még mindig volt másfél óra a köv. evésig, ameddig megint megteltek a cicik, és volt elég...
Nekem ez jött be...
Így tudtam gyűjteni annyit, hogy egy-egy etetést más valaki adott neki, és akkor én elmehettem 5-6 órára...
Azért írom múlt időben, mert a 2,5 éves lányom már nem szopik (20 hós koráig szopott), a jelenleg 7 hósnak meg már nem nagyon fejek, bár egyelőre majdnem csak szopik, nagy nehezen kezdi elfogadni a gyümölcsöket... :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!