Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van itt olyan anyuka akinek...

Van itt olyan anyuka akinek tenleg segitett az alkohol mentes sor a teje mennyisegen?

Figyelt kérdés
Mar ez az utolso remenyem. Szoptatom a kisfiam, de sajnos nincs eleg tejem. Minden mast kiprobaltam mar. Kivancsi vagyok van-e valaki itt akinek tenleg bejott az alkohol mentes sor.
2010. márc. 21. 13:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem bejött:) Semmit nem csináltam másként, csak elhagytam a szoptatós teát, és ezt ittam helyette.
2010. márc. 21. 14:06
 2/10 A kérdező kommentje:
Koszi szepen, hogy irtal. Hat remelem nekem is fog mert most megyek venni par uveggel probakent.
2010. márc. 21. 14:09
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem nem.Nem szeretem a sör ízét:P

Urtica urens ch 5 hoemopátiás szoptatós bogyó 600ft körüli és tényleg jó.Én ezt 3-4 hónapig szedtem és a kisfiam 2 éves és még cicizik.

Recept nélkül kapható gyógyszertárban.-

2010. márc. 21. 14:12
 4/10 anonim ***** válasza:
Én a gyakori mellretételre szavazok, vagy ha ritkábbak a szopik, akkor egy órával a szoptatás utáni fejésre (naponta legalább 4x), ez két napon belül tuti eredmény...
2010. márc. 21. 14:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Miért 1 órával utána?
2010. márc. 21. 17:14
 6/10 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat! Gyakran teszem mellre a kisfiam, kb 2-2es fel orankent csak gondoltam, hogy emelett meg kiproballom az alkohol mentes sort is. Fejni sajnos csak 2-szer tudok naponta estefele amikor a ferjem mar itthon van, addig egyedul vagyok es nincs segitsegem, a kisfiam meg nagyreszt csak olben van el. A homeos bogyot meg beszerzem mindenkeppen.

Koszi megegyszer a valaszokat.

2010. márc. 21. 18:58
 7/10 anonim ***** válasza:

harmadik vagyok:

Amikor rögtön a szopi után próbáltam fejni, nem jött le semmi, nem indult be a tejadóreflex, 5-10 millilitert tudtam lefejni nagy kínlódás árán.

3/4-1 órával későbbre viszont megtelt a mellem is egy kicsit, és kényelmesen beindult a tejadóreflex, 60-100 ml-t könnyedén lefejtem. Emellett a szervezet ilyenkor úgy "értelmezi", hogy megint szopott a baba, és emiatt "több tej kell". Emiatt növekszik a mennyiség.

Összességében a babáim 2,5 óránál sűrűbben nem nagyon kértek enni, ezért így még mindig volt másfél óra a köv. evésig, ameddig megint megteltek a cicik, és volt elég...

Nekem ez jött be...

Így tudtam gyűjteni annyit, hogy egy-egy etetést más valaki adott neki, és akkor én elmehettem 5-6 órára...

Azért írom múlt időben, mert a 2,5 éves lányom már nem szopik (20 hós koráig szopott), a jelenleg 7 hósnak meg már nem nagyon fejek, bár egyelőre majdnem csak szopik, nagy nehezen kezdi elfogadni a gyümölcsöket... :o)

2010. márc. 21. 20:00
 8/10 anonim ***** válasza:
az én barátnőmnek is bejött,ő mindennap egy üveggel bevágott, azt mondta, sok teje lett.
2010. márc. 21. 21:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem a 100%-os narancslé jött be!!A szoptató anyukák negyede nem tudja, de nagyon jó tejserkentő!Napi 2-4 litert ittam, és ömlött a tejem4Először elapadó félben volt, aztán annyi lett hogy fejtem , és a bátyámék kisfiának is tőlem hordták a tejet!
2010. márc. 21. 21:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Én minden nap ittam egy üveggel, semmi más szert nem használtam. Azt nem tudom hogy konkrétan attól, de sok tejem volt már az elejétől fogva.
2010. márc. 22. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!