Ha iszok egy citromos sört (2%alkohol-tartalom), az árthat a babámnak ha szoptatom?
Hááát szerintem ha csak néha innád, nem gáz, de tejserkentésre nem csak néha kell inni....
Én is utálom a sört, de a lidl-ben lehet kapni egy fajtát, és annak elég enyhe íze van, és még olcsó is...esetleg próbáld meg...0,33l-es, királykék dobozban, és 85 ft, most épp akciós 69.-:-)
Szerintem semmi baja nem lesz tőle.
2 százalék nagyon kevés még a borban is több van.
2 pohárral idd meg egy óra alatt akkor tuti nem árthat, ha meg eszel is hozzá valamit akkor főleg nem.
No comment... En nem innek semmilyen alkoholt... Meg tiramisut sem eszem emiatt.
Tejserkentesre annyi bevalt mas dolog van, ajanlani tudom en is a mecsek teat, dm-ben lehet kapni kapszulat (more milk vagy ilyesmi a neve), illetve szinten ott malata italt (olyan, mint a barna sor, csak finom edes es alkoholmentes), van citromizu is! Nagyon fini!
De mindenki maga donti el persze, mit iszik.
Raadasul az utolso ketto nem olcso sajnos.
Na én az este ittam egy felet, ma egész nap ordít a fiam. :(( De ezt babája válogatja, ő nem bírja ha szénsavas dolgokat iszom.
Az alkoholos helyett próbálj alkoholmentest, azt is lehet kapni ízesítettet, málnás, citromos, mangós. Ha jól emlékszem a Holstennek van ilyenje, ezt ittam terhesen nyáron, mert én amúgy szeretem a sört. :)) De alkoholost mégsem ittam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!