Miért itélik el sokan azokat a nőket akik már a
terhességkor is tudják hogy nem akarnak szoptatni? (Az,
hogy miért nem akarnak az most lényegtelen)
31/36 A kérdező kommentje:
De konyorgom, azert nem csak Hollandia foglalja magaban kulfoldot. Igenis van ahol INGYEN valaszthato a csaszarmetszes. Az mar megint mas kerdes, hogy ott betegbiztositas van es nyilvan dragabb, mint otthon a tb, de akkor a fizeteseket is ossze hasonlithatnank ennyi erovel mert az is tobbszorose. Nem hinnem, hogyha valaki csaszart valaszt (ha lehetne ingyen is) attol a masiknak kevesebb jutna, attol meg teged is ugyanugy ellatnanak szoval ez egy eleg rossz kifogas. Ez nem szol masrol minthogy a nonek legyen mar annyi joga, hogy eldonthesse ha van ket lehetoseg akkor melyiket valassza, meg mindig nem latok ebben semmi kivetnivalot. De igazabol tok foloslegesen irok mert ugyis sajnalni fogjatok mastol a szabad valasztas jogat, szoval reszemrol a tema lezarva.
30!
Ha menthetetlen vagyok, ne is pazarolják rám. Erre értettem és ez nyilvánvaló is a kommentembol. Magyarorszagon akkor is kezelnek, ha menthetetlen vagy. Totál értelmetlen, csak a szenvedést hosszabbítja meg, pénzt pazarol, a kimenetele pedig egyértelműen a halál így is úgy is.
Kérdező!
Hollandiát példának írtam. Mivel itt élek, tudom hogy itt hogy megy. Itt mi van és mi nincs.
Engem nem érdekel, hogy valaki akar e szoptatni vagy sem. Egy emberre tartozik: rá. Nem fogom elítélni. Ahogy már írtam, nem ettől lesz valaki jó anya.
2018. okt. 26. 12:10
Milyen körökről beszélsz 20-as?Kimegyek az utcára és ott látom...ha látok egy csinos és szép anyukát aki még divatosan is öltözik arra biztos felkapom a fejem.Az olyan nőket szokták kapásból utálni az itt lévők között is jó páran,hogy biztos azért olyan mert nem szoptat mert császárt kér,mert a szitter neveli stb
2018. okt. 26. 21:26
Az élet kimenetele a halál így is úgy is :) de senkinek nem mindegy, hogyan. Én ma azt látom, hogy egyre inkább a nyugati liberális értékek az elfogadottak itthon is - persze főleg annak, akinek van rá pénze :) - minden igazság saját döntés, egyéni nézőpont kérdése, mindenben lehet kételkedni, és ha a statisztikák vagy tudomány vagy a közösség érdeke azt mutatja, hogy a másik kívülről nézve jobb döntés lenne, az egyén érdeke ezt is felülírja, és egyre több minden magánügy. Az indok nélkül választható császár és indok nélkül adott tápszer is ilyen. Ezt nem elítőlen írom, hiszen az egyéni történetekbe tényleg senki nem lát bele, de az igaz, hogy az ember több mindenre képes az azonnali kényelemért, mint valami távoli jövőért, akár szül, akár szoptat, akár haldoklik.
2018. okt. 27. 10:17
33as, hol élsz? Mifelénk a normálisan kinéző anyuka a normális. (nem full smink, póthaj). Itt még a játszótérre megy ki senki zsíros hajjal, szakadt, több mérettel. nagyobb vagy kisebb ruhában, büfifoltos pólóban. Persze nem járunk gucciban, és nem is extrán jómódú környék.
Az alap igényességhez elég napi háromnegyed-1 óra önmagunkkal foglalkozás(fél óra torna, fél óra hajmosás, szárítás, fürdés, arcpakolás)
2018. okt. 27. 15:00
Budán élek...nyilván neked meg nekem mást jelent az igényesség...
2018. okt. 28. 18:41
Kapcsolódó kérdések: